stadionul-astra-ploiesti-licitatie.png

Anunțul cu privire la baza sportivă Astra din Ploiești care este scoasă la licitație a fost făcut de către consilierul local George Botez, care a susținut că în timpul ședinței Consiliului Local că „există o oportunitate deosebită pentru Ploiești”.

„Există o oportunitate deosebită pentru Ploiești, care înseamnă o bază sportivă care este scoasă la licitație într-o procedură de faliment. Este vorba de stadionul Astra, din 9 Mai, care se oferă la vânzare la un preț extrem de bun. Prețul de vânzare este de 2,7 milioane de euro”, a anunțat consilierul George Botez, președintele ședinței Consiliului Local Ploiești.

Potrivit informațiilor prezentate în timpul ședinței Consiliului Local Ploiești de către George Botez, „este vorba despre o licitație organizată de un ,lichidator pe baza unei evaluări încuviințate de judecător”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.