911f3c0b-centrul-sf-andrei.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat discuțiile scandaloase de pe whatsapp dintre două angajate ale Centrului de copii ”Sf. Andrei” din Ploiești: ”Dai cât poți și le spui: îți crăp capul!”, la solicitarea redacției noastre, conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova a reacționat.

Din adresa DGASPC, pe care o publicăm la finalul articolului, rezultă că angajata identificată de noi ca fiind ”Cristina” din conversațiile scandaloase a avut o conduită profesională în relația cu copiii cu dizabilități pe care îi îngrijește la centrul ”Sf Andrei”.

Totuși, s-a format o comisie privind cercetarea disciplinară prealabilă a angajaților suspectați că ar fi comis abuzuri asupra copiilor cu dizabilități din acest centru.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că și polițiștii au demarat o anchetă pentru verificarea activității angajaților centrului Sf Andrei din Ploiești.

Adresa raspuns ObservatorulPH-page-001.jpg

Adresa raspuns ObservatorulPH-page-002.jpg


Travel&Lifestyle
  • Luni, 20 August 2018
  • De Mihai Popescu

Sosetele colorate - Cand, cum, unde?

Stii regula de baza a sosetelor colorate? Trebuie sa fie intotdeauna asortate cu pantalonii. Acest lucru inseamna ca la pantaloni negri vei purta sosete negre, la pantaloni gri inchis vei purta...