911f3c0b-centrul-sf-andrei.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat discuțiile scandaloase de pe whatsapp dintre două angajate ale Centrului de copii ”Sf. Andrei” din Ploiești: ”Dai cât poți și le spui: îți crăp capul!”, la solicitarea redacției noastre, conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova a reacționat.

Din adresa DGASPC, pe care o publicăm la finalul articolului, rezultă că angajata identificată de noi ca fiind ”Cristina” din conversațiile scandaloase a avut o conduită profesională în relația cu copiii cu dizabilități pe care îi îngrijește la centrul ”Sf Andrei”.

Totuși, s-a format o comisie privind cercetarea disciplinară prealabilă a angajaților suspectați că ar fi comis abuzuri asupra copiilor cu dizabilități din acest centru.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că și polițiștii au demarat o anchetă pentru verificarea activității angajaților centrului Sf Andrei din Ploiești.

Adresa raspuns ObservatorulPH-page-001.jpg

Adresa raspuns ObservatorulPH-page-002.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.