evaluare-nationala-proba-la-matematica.jpg

Absolvenții de gimnaziu susțin la această oră proba de matematică în cadrul Evaluării Naționale 2018.

Subiectele care au fost date candidaților sunt următoarele:

evaluare-nationala-proba-la-matematica.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

evaluare-nationala-subiecte-la-matematica.jpg

Baremul și rezolvarea subiectelor vor fi disponibile pe edu.ro, după ora 14.oo.

În Prahova, peste 5.000 de elevi susțin Evaluarea Națională. În funcție de media obținută la probele de matematică și română, dar și de media claselor V-VIII, se va face repartiția computerizată pentru admiterea în liceu.

sursa: huff.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.