WhatsApp Image 2017-12-05 at 18.31.34.jpeg

Câteva mii de persoane așteaptă concertul lui Smiley din centrul Ploieștiului. În ”marea” de oameni s-au pierdut mai mulți copii.

În aglomerația de nedescris, mai mulți părinți și-au pierdut copiii. Aceștia au apelat la organizatori pentru a da anunțuri în vederea identificării copiilor pierduți. Jandarmii paricipă și ei la această operațiune mai puțin obișnuită.

Alți copii s-au pierdut în momentul în care Moș Nicolae a împărțit peste 1000 de plase cu dulciuri din partea Primăriei Ploiești. Gardurile montate de jandarmi au fost împinse de oameni. În toata nebunia, copiii au fost împinși în față, apoi s-au pierdut de părinți. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.