Și

Și copiii timizi se pot "trata"! Sâmbătă, 18 Octombrie, vor fi reluate întâlnirile Clubului de Vorbit în Public pentru copii din Ploiești.

Cursurile au loc la Centrul Educațional Cursuri Copii Ploiești, trainer fiind Claudius Dociu, realizator de emisiuni radio/TV.
Despre cursuri:
Vorbitul in public este o componenta esentiala in educatia copilului tau si va reprezenta cu siguranta un factor extrem de important in dezvoltarea sa personala.Prin practica copiii pot invata cum sa sustina, intr-un mod placut, o prezentare in fata unui public cu mult inainte de a se transforma in adulti timizi, care realizeaza mult prea tarziu importanta vorbitului in public.
Beneficiile participarii la un club de Public Speaking pentru Copii sunt multiple:

  • consolidarea increderii si a stimei de sine;
  • intelegerea notiunii de feedback, importanta acestuia si modalitatea prin care poate fi oferit interlocutorului;
  • dobandirea competentelor necesare pentru planificarea, structurarea si expunerea corecta a informatiei;
  • invatarea unor trucuri pentru captarea atentiei publicului;

La toate aceastea se adauga indrumarea oferita de un specialist în comunicare, familiarizat cu universul copiilor  şi nevoile acestora.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Asadar, CURSURI COPII PLOIESTI ii invita in fiecare luna, pe cei mici, sa i se alature lui Claudius intr-o calatorie spectaculoasa printre concepte si tehnici de public speaking, traduse pe întelesul copiilor.
Pentru înscrieri accesați www.cursuricopiiploiesti.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.