Desenele care au apărut pe gardurile de la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, apreciate de cititori – Rezultate sondaj

0

Numeroși cititori ai articolului FOTO: Artă urbană pe zidurile cenușii de la Sala Sporturilor Olimpia Ploiești. Vă place? au participat și la sondajul de la finalul textului respectiv. Cei mai mulți au apreciat inițiativa artistului rămas anonim.

În urmă cu două zile, un cititor ne-a trimis imagini surprinse în parcul de la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești.

Este vorba de zidurile din beton, care delimitează o parte din parc, pe care un pasionat de graffiti le-a transformat într-o operă de artă urbană.

”Mă plimbam prin parc și am văzut aceste desene superbe. Poate dacă publicați fotografiile se va afla și cine este autorul. Sala Sporturilor este mult mai frumoasă cu aceste desene. Poate vor continua și la celelalte plăci din beton” a fost mesajul cititorului.

În urma sondajului Observatorul Prahovean având ca temă această inițiativă 92% dintre participanți au apreciat-o:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău