Coadă la Centrul de Transfuzie Sanguină din Ploiești. Prahovenii au donat sânge (și) pentru bilete la Untold și vouchere de cumpărături

1

Weekendul trecut a fost coadă Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești. Cei mai mulți donatori au fost atrași de campania “BLOOD NETWORK”, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD.

Astfel, potrivit reprezentanților Primăriei Ploiești, 708 de persoane au donat sânge în cele două zile ale campaniei.

Donatorii au primit un bilet pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2022 și un tichet de cumpărături Kaufland în valoare de 100 de lei.

Reamintim că în acest an, Ploiești a fost orașul cu cei mai mulți participanți la caravana mobilă Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD.

În două zile, peste 370 de persoane au donat 169 de litri de sânge și au ajutat 507 de semeni aflați în nevoie.

Locuitorii din Ploiești sunt pe primul loc în clasamentul donării de sânge din România, cu 16.000 de donatori recurenți în fiecare an, potrivit datelor de la Centrul de Transfuzie Ploiești.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău