„Condiții de lumea a treia din orașul european numit Ploiești”. Cum arată strada Spicului din Cartierul Dorobanțu

2

Campania Observatorul Prahovean ”Cum arată strada ta?” continuă. Astăzi publicăm imagini trimise de un cititor care locuiește pe strada Spicului din cartierul Dorobanțu din Ploiești.

„Apelăm la ajutorul dumneavoastră pentru a face cunoscut publicului și de ce nu și celor care ne conduc urbea, despre condițiile de lumea a treia din orașul european numit Ploiești.
Strada Spicului din zona Dorobanțu este de ani de zile o stradă dată uitării de cei care au condus Ploieștiul.

Când plouă intră apă în curțile oamenilor, când dă soarele apar țânțarii, mătasea broaștei și un miros insuportabil.

De noroi ce să mai zic. Toți care s-au perindat la conducerea orașului au făcut promisiuni în campania electorală și totuși nu s-a întâmplat nimic. În schimb dacă întârzii cu impozitele primești imediat somații de plată.

Pentru ce plătim? Să se îmbolnăvească copiii când ies la joacă pe stradă? Am fost răbdători până acum dar totul are o limită.” este mesajul care a însoțit imaginile de la finalul articolului.

Ziarul nostru a solicitat Primăriei Ploiești să demareze lucrări de modernizare a străzii cât mai urgent posibil.

Participă și tu la campania Observatorul Prahovean ”Cum arată strada ta?

Observatorul Prahovean vă invită să trimiteți imagini cu străzile din localitatea dvs. care nu se ridică la înălțimea așteptărilor celor care i-au ales în funcții de conducere.

Puteți trimite și imagini cu drumurile județene și naționale din Prahova, care au nevoie urgentă de reparații.

Așteptăm fotografii/filmări de pe strada dvs. și mesajul pentru autoritățile locale pe mail, la adresa redactie@observatorulph.ro sau pe WhatsApp la 0785 075 112.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău