Situație gravă în spitalul județean din Ploiești. Pacienți operați, unii de cancer, depistați pozitiv în secțiile non-covid

0

Valul al patrulea al pandemiei pune la grea încercare sistemul sanitar prahovean. Zilnic, la unitatea de primiri urgențe a spitalului județean de urgență din Ploiești ajung zeci de bolnavi, mulți cu forme severe de covid, însă pacienți depistați pozitiv sunt descoperiți și în secțiile non-covid.

De exemplu, astăzi, la una din cele două secții de chirurgie, din 25 de pacienți internați care au fost sau vor fi operați, șapte dintre ei au fost testați pozitiv.

Și mai grav este faptul că printre aceștia se numără și bolnavi de cancer.

În emisiunea Observatorul Prahovean LIVE directorul SJUP, Bogdan Nica, a declarat că 95% dintre bolnavii covid care ajung la ATI sunt nevaccinați, ceea ce confirmă eficiența vaccinului anti-covid în ceea ce privește dezvoltarea de forme grave a bolii (detalii AICI)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău