FOTO Cum arată o stradă din Ploiești unde șoferii și pietonii fac slalom printre gropi și gunoaie

3

Locuitorii străzii Prahovei din Ploiești sunt în pragul disperării din cauza gropilor și a gunoaielor din zonă. Un cititor ne-a trimis imagini elocvente în speranța că autoritățile vor reacționa. Observatorulph.ro solicită public intervenția primăriei. FOTO la finalul textului.

Un cititor care locuiește pe strada respectivă ne-a trimis imagini de pe strada Prahovei cu următorul mesaj:

”Bună dimineața! Aș dori să fac o sesizare cu privire la starea avansată de degradare a străzii Prahovei din Ploiești.

În fiecare zi ne distrugem mașinile încercând să evităm gropile de pe această stradă, iar de mizeria lăsată în urmă nu mai vorbim, deja face parte din decor. Atașez pozele pentru o mai bună înțelegere a situației!”

Ne puteți trimite imagini cu strada dvs. pe adresa redactie@observatorulph.ro sau pe whatsapp la numărul 0785 075 112.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

  1. Așa este și din păcate dacă cineva ar încerca să repare strada ar fi pasibil de pedeapsă ca urmare a săvârșirii infrațiunii de executare de lucrări neautorizate în zona drumului public. Prin urmare, noi ne confruntăm cu această situație fără soluție de ani de zile.

  2. Puteti trece si prin centrul orasului la intersectia strazilor Timis cu Prof. Ion Grigore ( fosta Soarelui ). Multe gropi si un munte de gunoaie neridicate de 4-5 luni. In buricul targului !

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău