Mesajul lăsat de polițiștii locali în parbrizul dubelor de marfă parcate la blocurile și pe străzile din Ploiești. Ce amenzi riscă șoferii care vin acasă cu mașinile de serviciu

1

Polițiștii locali din Ploiești au început să afișeze în parbrizul mașinilor de marfă parcate în zona blocurilor somații pentru șoferii care vin acasă cu mașina de serviciu.

Pe grupul de Facebook Municipiul Ploiești, un șofer a postat o fotografie cu somația potrivit căreia riscă o amendă de până la 2.500 de lei.

”Astăzi am primit această înștiințare, întreb eu, o persoană care locuiește în Bereasca, circulă cu mașina de serviciu zilnic și are un program de permanență, însă nu are mașina personală, cu ce ajunge la parcarea Uztel la 3 dimineață?” este mesajul șoferului, citat de telegrama.ro și care a generat numeroase comentarii pro și contra.

Citește și FOTO: Dubă parcată ilegal în Ploiești. ”I-am atras atenția că nu avem vizibilitate, dar a devenit agresiv”

Dacă unii șoferi, aflați în aceeași situație, l-au susținut, alții consideră că duba de marfă nu poate ocupa locurile de parcare ale celorlalți locatari.

Reamintim că o hotărâre de consiliu local de la sfârșitul lunii iulie interzice parcarea autoutilitarelor (autovehicul transport marfă), inclusiv vehiculele care intră în categoria remorcă/semiremorcă, în parcările de reşedinţă şi de domiciliu din municipiul Ploiești, precum şi pe partea carosabilă.

”Prin autoutilitară (autovehicul transport marfă) se înțelege autovehicul din categoria N1, N2 sau N 3, cu cel puţin 4 roţi şi o viteză maximă constructive mai mare de 25 km/h, conceput şi construit pentru transportul de mărfuri şi poate tracta o remorcă.” se precizează în textul hotărârii, care indică și parcările unde pot fi lăsate mașinile de serviciu:

a) Bulevardul Petrolului de la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu până la Rafinăria Astra paralel cu trotuarul;

b) Parcarea cu dale de lângă conducta de termoficare din cartierul Vest;

c) În spatele Depoului de troleibuze situat pe str. Gheorghe Grigore Cantacuzino cu drum de acces între Coca Cola şi depoul de troleibuze;

d) Str. Mihai Bravu – zona industrială UZTEL pe prima bandă de circulaţie;

e) Str. Stindardului – inclusiv parcarea pentru microbuze şi autobuze.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Aloooo, Politia locala !!! Cand aplicati legea si pe strada Bahluiului ??? Eu, daca parchez oriunde in zona centrala (fara sa achit o taxa), sunt imediat blocat/amendat ! Dar vad ca Hotaririle C.L. sunt cu titlu onorific…doar sa vada cetateanul implicarea conducatorilor. Fara aplicarea acestora – rezultat egal cu zero !

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău