“Tocuri pe biciclete” la Ploiești. Cum te poți înscrie la eveniment

0

Ai împlinit 14 ani? Alege ținuta care îți pune eleganța în evidență, accesorizează-ți bicicleta sau trotineta cum știi tu mai frumos și înscrie-te la evenimentul “Tocuri pe biciclete” din data de 18 septembrie 2021, începând cu ora 17.00, din Ploiești!

Comunicatul organizatorilor:

Primii 300 de bicicliști sau trotinetişti înscriși la eveniment vor primi kit-ul de participare care va conține numerele de înscriere la concursurile „Cea mai frumoasă bicicletă”, „Cea mai frumoasă trotinetă”, „Cea mai feminină ținută” și „Cel mai elegant bărbat”, precum și cadourile oferite de partenerii noştri.

Vrem un oraș nepoluat, susținem sănătatea prin mișcare, dorim să atenționăm șoferii în privința partenerilor de trafic pe două roţi și încurajăm ploieștenii să iși exprime eleganța în orice moment al zilei.

Înscrierile se fac exclusiv prin mesaj privat, confirmate de organizatori prin aceeași modalitate.

Minim dress-code de eleganță: doamne şi domnişoare – rochie sau fustă; domni – pantaloni lungi, pantofi, cămașă.

Vrei să fii unul dintre participanții la evenimentul Tocuri pe Biciclete – Ediția a IV-a din data de 18 septembrie 2021?

Trimite un mesaj privat adresat paginii de Facebook Asociația Mozaic Comunitar Ploieşti, cu mesajul Tocuri. De restul ne ocupăm noi!

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău