Intrarea în fostul cinematograf Patria din Ploiești, ocupată de oameni fără adăpost – FOTO

1

Un cititor ne-a trimis imagini surprinse astăzi în zona fostului cinematograf Patria, unde mai multe persoane și-au improvizat un adăpost.

Mesajul ploieșteanului:

”Buna ziua. Am și eu o problema poate daca publicati dvs se rezolva ceva. In ambele ganguri la Cinema Patria s-au instalat doi amariti care nu au unde locui.

Citește și VIDEO: În ce hal a ajuns fostul Cinema Patria din Ploiești. Acum este adăpost pentru ”boschetari” și depozit ilegal de gunoaie

Necazul e ca miroase foarte urat, iar celor din zona le este frica de ei, iar primaria si politia locala nu fac nimic desi vorbim ce centrul orasului”.

Reamintim că fostul cinematograf Patria din Ploiești, locul în care generații întregi au putut vedea Occidentul în perioada comunistă, s-a transformat într-un focar de infecție.

Primăria Ploiești nu a reușit să intre în posesia spațiului respectiv de la RADEF, iar locatarii din blocul respectiv se tem ca persoanele fără adăpost care s-au refugiat aici să nu incendieze imobilul.

Observatorulph.ro solicită public Primăriei Ploiești măsuri de protejare a persoanelor fără adăpost și salubrizarea zonei.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Să îi trimitem în Coreea de Nord, acolo unde nu există lăcomia și prostia multinationalelor care nu vor să plătească impozit pe cifra de afaceri.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău