VIDEO: În ce hal a ajuns fostul Cinema Patria din Ploiești. Acum este adăpost pentru ”boschetari” și depozit ilegal de gunoaie

0

Fostul cinematograf Patria din Ploiești, locul în care generații întregi au putut vedea Occidentul în perioada comunistă, s-a transformat într-un focar de infecție. Primăria Ploiești nu a reușit să intre în posesia spațiului respectiv de la RADEF, iar locatarii din blocul respectiv se tem ca persoanele fără adăpost care s-au refugiat aici să nu incendieze imobilul.

Clădirea, situată în centrul Ploieștiului, arată jalnic, iar prin geamurile sparte au intrat persoane fără adăpost și tineri teribiliști, care au vandalizat și spațiile interioare unde până acum șase ani erau proiectate filme de succes.

Locatarii care locuiesc în blocul la parterul căruia se află Patria susțin că aproape în fiecare noapte aici se adună persoane fără adăpost, care consumă alcool, fac gălăgie și distrug bunurile rămase după închiderea cinematografului. Aceștia se tem că odată cu venirea frigului, cei care pătrund ilegal în incintă ar putea declanșa un incendiu în încercarea lor de a se încălzi.

Reporterii observatorulph.ro au transmis în direct imagini de la fața locului:

VIDEO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău