Daniel Frunzăreanu, absolvent al Academiei de Poliție, duce tradiția portului și muzicii populare mai departe: ”Cântecul este sufletul meu”

0

Interpretul de muzică populară, Daniel Frunzăreanu, este invitatul lui John Cristea în emisiunea ”Observatorulph.ro – Generația lui John” de luni, 24 mai. Emisiunea poate fi urmărită la finalul textului.

Absolvent al Academiei de Poliție A.I. Cuza – promoția 2010, Daniel Frunzăreanu își are originea la confluența Olteniei cu Muntenia, acolo unde muzica populară și portul popular încă își păstrează cu sfințenie autenticitatea și dragostea de glie.

”La început am fost autodidact, iar apoi am urmat cursurile Școlii Populare de Artă din București. Cântecul meu este sufletul meu… ascultați-l cu inima și dați-l mai departe tot din inimă…” spune cel care este nepot, fiu, frate, soț și tată și conducător al „Tarafului Frunzărenilor”… a doua sa familie, alături de care merge să cânte la evenimente și concerte.

VIDEO – Înregistrarea emisiunii ”Observatorulph.ro – Generația lui John”

FOTO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău