Platforma de vaccinare anti-covid pentru populație nu este funcțională. Trebuia să fie activă la ora 15:00

Deși autoritățile au anunțat că vineri, 15 ianuarie, de la ora 15:00, începe etapa a doua de vaccinare anti-covid a populației, site-ul nu a permis decât programarea personalului medical. Ulterior a fost afișat mesajul ”Vă rugăm să reveniți!”

”Am sunat la DSP Prahova pentru vaccinarea anti-covid, la puțin timp după ora 15:00, așa cum am citit în presă, dar surpriză! Mi-au spus că nu mă pot programa acum, ci abia luni. Cum e posibil așa ceva?” a fost doar unul dintre mesajele primite de la cititori.

”Am vrut să fac cont pe persoană juridică pentru a înscrie la vaccinare mai mulți angajați, dar în primă fază platforma nu era valabilă decât pentru personalul medical, apoi a devenit total nefuncțională” ne-a transmis reprezentantul unei firme din Ploiești, care activează într-un domeniu esențial așa cum au stabilit autoritățile pentru etapa a doua de vaccinare a populației.

Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții DSP Prahova au declarat că ”nu există informații cu privire la amânarea programărilor pentru vaccinare în etapa a doua”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. Programarile trebuiau facute prin medicii de familie, nu sa pui oameni batrani si bolnavi sa se inscrie online(oricum nu merge platforma) sau telefonic( nici asa nu merge, suni si se inchide apelul imediat).

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău