FOTO Cum arată ”satul” Mitică Apostol, cartier al Ploieștiului, după prima ninsoare din 2021

După ce imaginea publicată de observatorulph.ro în articolul Minunea arhitectonică din Ploiești! Podul din lăzi de bere a fost inaugurat în cartierul Mitică Apostol (de nevoie, nu de voie) a devenit virală, mai mulți locuitori din zonă ne-au trimis și alte imagini cu starea deplorabilă a străzilor după prima ninsoare din acest an.

Iată câteva dintre mesajele transmise de cititorii observatorulph.ro care locuiesc în cartierul Mitică Apostol:

”Nu putem ajunge la stația de autobuz fără să nu ne murdărim de noroi. Este dezastru! De ani de zile suntem mințiți că se rezolvă!”

”Cei care au lucrat la canalizare nu au compactat bine, pământul s-a lăsat și mulți au rămas cu mașinile suspendate. Acum, după ce s-a topit și zăpada, străzile sunt impracticabile!”

”Ne-am săturat de promisiuni! Am ajuns în pragul disperării!”

Reamintim că noua administrație a Ploieștiului a descoperit numeroase nereguli la lucrările de canalizare din cartierul Mitică Apostol, pe care a promis că le va remedia în cel mai scurt timp posibil. De altfel, într-o ediție a emisiunii Observatorulph.ro, primarul Andrei Volosevici a declarat că nu va  ai candida pentru un nou mandat dacă la finalul celui în curs nu va rezolva ”problema Mitică Apostol”.

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău