Minunea arhitectonică din Ploiești! Podul din lăzi de bere a fost inaugurat în cartierul Mitică Apostol (de nevoie, nu de voie)

Poate cei mai mințiți ploieșteni sunt cei care locuiesc în cartierul Mitică Apostol. De 30 de ani, nu a existat campanie electorală în care să nu li se promită că vor avea măcar drumuri pe care să poată circula și utilități demne de un oraș așa cum se vrea Ploieștiul.

Campaniile au trecut, minciunile au rămas. Drumuri atât cât să-i impiedice să plece de acasă sau, după caz, să revină.

A fost suficientă o biată ninsoare pentru ca accesul în Mitică Apostol să devină o adevărată provocare. Pote doar pasionații de offroad să se încumete, deși și pentru ei ar fi destul de greu, în cazul în care nu au mașini echipate de top.

Ne amintim ”cu drag” cum multe dintre personajele implicate în campania electorală cărau pe acolo utilaje lângă care se fotografiau, pentru a avea ce să posteze. Nimeni nu-i mai credea, iar realitatea de astăzi a demonstrat că oamenii nici nu aveau motive să mai creadă în Crăiasa Administrație, făcătoarea de minuni, adică lucruri normale într-un oraș.

Cu certitudine, dacă acest cartier de la marginea Ploieștiului ar fi făcut parte dintr-o comună, în niciun caz nu ar fi arătat așa. Urmează patru ani de mandat în administrația ploieșteană și poate-poate…

Imaginile zile vin din Mitică Apostol:

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

4 COMENTARII

 1. Adevarul ca daia îi votam pe astia Romania rusinea Europei noi votam,platim taxe si impozite ,salarii de cacat ne cacam in curte ei iau un salariu astronomic dar si fac „treaba”stau si FURA rusine ma ticalosilor uuuuuuu

 2. „Cartierul de la țară” Mitică Apostol.
  O imagine dezolantă a ceea ce înseamnă nepăsarea și neputința autorităților locale.
  Se spune că omul sfințește locul, nimic mai adevărat. La Oradea un primar gospodar a transformat orașul în 10 -12 ani într-unul european, pe fonduri. La Ploiești, un oraș cu potențial mult mai mare decât Oradea, sau alte localități din apropiere, după 31 de ani de democrație prost înțeleasă, nu se întâmplă nimic bun, decât noroi, mizerie, clădiri neîngrijite sau abandonate, lipsa spațiilor verzi sau a parcărilor, lipsă utilități și străzi asfaltate și lista este lungă.
  Primarul actual are toate premisele să facă proiecte și să dezvoltate orașul, având majoritate în consiliul local, sprijinul consiliului județean și chiar al guvernului…
  SĂ TREACĂ LA TREABĂ ȘI SĂ FACĂ…

 3. Sper sa nu ma cenzurati si aici. Voi credeti tot ce se spune,adica minciuni,in campania electorala? Pai de unde sa si mai ia salarii morman cei de la conducere daca fac ce trebuie? Dar nu i nimic, mai incercati la urmatoarele alegeri,apoi la urmatoarele pana ajungeti la 80 de ani,care mai ajunge,caci apoi o sa preia nepotii vostri,si tot asa. Pana nu gasim o metoda castigatoare,adica sa se faca ce e de facut,o sa fim mintiti la nesfarsit.

 4. Primare ia l pe ala care a făcut podul din lăzi de bere. Acest om este mai bun decât toți arhitecții și toți de la urbanism din Ploiești. Ăștia care zic e mari inginerii nu sunt în stare sa deschidă waze și sa vadă gropile din tot orașul. Dacă ești în stare Volo sa îl prostești pe primarul de la Brazi da i lui ca are mai mulți banii la buget și o sa te pomenească la vi toți locuitorii din Mitica Apostol

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău