FOTO: Cartierul Bereasca a ajuns o imensă groapă ilegală de gunoi. ”Am făcut degeaba zeci de reclamații la primărie și Rosal!”

Mai mulți cititori care locuiesc în cartierul Bereasca din Ploiești acuză autoritățile locale și operatorul de salubritate că i-au lăsat ”pradă” gunoaielor.

Iată câteva dintre mesajele primite de la ploieștenii din acest cartier:

”Doresc sa va aduc la cunostinta o situatie si mai critica din cartierul Bereasca unde efectiv de ani buni o zona este folosita ca si groapa de gunoi ilegala.  Este o situatie extrem de grava ,se ard gunoaie mereu, mirosurile sunt insuportabile iar copii se joaca printre gunoaie. Zona se afla la capatul strazii Drumul Serii. Ai putea crede ca te afli intr-o tara de Lumea a treia. Faptul si mai trist este ca acest teren a fost imprejmuit acum multi ani si era o zona in regula dar proprietarul a demolat gardul iar acum este efectiv groapa de gunoi. S-au facut un mod repetat sesizari autoritatilor dar problema nu s-a rezolvat.
Cred ca situatia este in halul acesta de aproximativ 10 ani … V-as ruga daca se poate sa publicati si aceste poze si aceasta situatie. Pozele au fost facute ieri si astazi 22.09.2020”

”Suntem îngropați în gunoaie. Am făcut degeaba sesizări la dispeceratul primăriei și la Rosal. Vă trimit imagini de pe străzile Trandafirilor și Lămâiței”

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596