fbpx

oratorCentrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI, in parteneriat cu Scoala Generala “George  Emil P a la d e”  a organizat in cadrul Saptamanii „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, un program de training pentru cei mici, intitulat “Cum sa devii un orator de succes”.

Programul s-a claselor gimnaziale si a avut ca obiective principale: educarea abilitatilor de a se exprima fara teama in fata unui public, fluenta in vorbirea aplicata la situatii formale si informale, importanta limbajului nonverbal, dezvoltarea vocabularului, alegerea temei potrivite, pregatirea si structurarea logica a discursului,  implicatiile vorbitului in public, cum se castiga increderea audientei, trucuri pentru atragerea atentiei.

La intalnirile sustinute de catre  Claudius Dociu – trainer  CURSURI COPII PLOIESTI, au participat 130 de elevi si cadre didactice ale scolii partenere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Maine, 3 Aprilie, intre orele 10:00 – 11:00, va avea loc ultima intalnire din cadrul acestui proiect. Centrul Educational de Dezvoltare Personala pentru Copii  -  CURSURI COPII PLOIESTI propune

programe unice si de valoare prin care copiii sunt indrumati catre o dezvoltare a abilitatilor de comunicare, relationare, vorbit in public, creativitate, educatie financiara, dezvoltarea stimei de sine si a increderii, constientizarea unor valori personale.

Obiectivul CursuriCopiiPloiesti.ro este acela de a sprijini copiii, parintii si scoala pentru a creste sansele sociale si profesionale ale copiilor din orasul si judetul nostru.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg