El este cel mai deștept agent ”produs” vreodată de Școala de Poliție din Câmpina. Șef de promoție cu media 9,98

0
646x404_9eb0a.jpg

646x404_9eb0a.jpg

Șeful de promoție din acest an al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ din Câmpina este un tânăr de 32 de ani, din Bihor. El a terminat cursurile cu media 9,98.

Potrivit adevarul.ro, Cosmin Satmari (32 de ani) a înregistrat cea mai mare medie din istoria unităţii, urmând să fie declarat șef de promoție vineri, 20 septembrie, cu media 9,98.

El a lucrat în domeniul bancar până în primăvara anului trecut, când s-a hotărât să facă o schimbare majoră în carieră, fiind admis cu 90 din 100 de puncte la școala de polițiști din Câmpina.

”Nu am intrat cu gândul să termin primul, am luptat să prind o repartiţie bună, pentru asta am luptat. Nu neapărat acasî, în Bihor, dar o repartiţie într-o structură bună a Poliţiei, poate la serviciul economic, pentru că sunt absolvent de ASE şi-mi doresc foarte mult să ajung să lucrez la Poliţia Economică”, a declarat Cosmin Satmari pentru sursa citată. Acesta va lucra la IJP Arad. 

Pe locul al doilea în topul celor mai performanți elevi din această serie s-a clasat Adelina Dună, din Vâlcea, care are 20 de ani.

Aceasta a obținut media 9,91, din cauza notelor mai slabe obținute la probele sportive, deoarece la celelalte materii a avut 10 pe linie. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău