maxresdefault (1).jpg

De câteva zile ploieștenii care locuiesc în zona de Nord a municipiului sunt obligați să suporte un miros greu, de fecale. În ciuda reclamațiilor făcute la RASP și la Garda de Mediu, autoritățile de mediu nu au identificat sursa poluării. 

UPDATE:  De ce pute a rahat în Ploiești și când scăpăm de mirosul îngrozitor. Sursa poluării

Mai mulți cititori ne-au scris pe adresa redacției că în ultimele zile, în special seara, peste tot cartierul Nord se așterne un miros greu, de hazna. În ciuda faptului că oamenii au semnalat disconfortul la dispeceratului Primăriei Ploiești, care a înaintat sesizările către Garda de Mediu, până acum nimeni nu a venit cu clarificări. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trebuie precizat că printre poluatorii din zona de Nord se numără Unilever care a obișnuit ploieștenii cu un altfel de miros. 

Observatorul Prahovean îndeamnă ploieștenii să reclame orice problemă legată de poluare la dispeceratul RASP, la numărul de telefon 0244 984. Vineri dimineață vom reveni cu un punct de vedere al Gărzii de Mediu Prahova.

foto captură youtube


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.