IMG_1610_cr.jpg

4.497 lei , bani în mână. Atât câștigă, pe lună, un polițist local cu studii superioare, fără funcție de conducere. Dacă mai este și șef de birou sau șef de serviciu, salariul net ”bate” spre 6.000 de lei, fără sporuri.

Observatorulph.ro a solicitat conducerii Poliției Locale Ploiești să facă publice salariile angajaților în funcie de postul pe care îl ocupă.

Ce salarii încasează șefii Spitalului Județean Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai mare salariu, de 10.640 lei brut, respectiv 6.227 lei, îl încasează directorul adjunct, urmat de șeful de serviciu (5.908 lei net) și șeful de birou (5.595 lei).

În ceea ce privește polițiștii locali fără funcții de conducere, salariile acestora sunt următoarele: 4.497 lei, net, pentru cei cu studii superioare, respectiv 2.683 lei net pentru cei cu studii medii.

Concurs pentru posturile vacante din Primăria Ploiești. Încrengături de rubedenii și contestații

Polițiștii locali care lucrează noaptea mai primesc un spor de 25% din salariul de bază.

În prezent, salariul mediu net pe economie este 2.708 lei.

FOTO Document Grila de salarizare din Poliția Locală Ploiești

Raspuns salarii PLP-page-001.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.