Black Friday 2014: Reclamă înșelătoare la DOMO

0

height=342

Un cititor al observatorulph.ro, care a vrut să profite promoția Black Friday de la Domo, a constatat că cel puțin un produs este redus doar în reclamă.

Este vorba de un multifuncțional laser monocrom Brother, al cărui preț era redus pe domo.ro cu 40%, de la 499 lei la 299 lei. Când a dorit să comande online produsul respectiv, clientul a observat că prețul afișat din coșul virtual de cumpărături este cel de 499 lei. "Nu știu dacă a fost vorba de o eroare tehnică sau de o strategie, însă am renunțat să mai cumpăr produsul respectiv" ne-a transmis cititorul nostru.
Merită menționat că multifuncționalul respectiv are același preț astăzi, de Black Friday, pe toate site-urile de cumpărături online, ceea ce ridică mari semne de întrebare.  
Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere retailer-ului.
Dacă ați avut parte de experiențe neplăcute cu promoții false de Black Friday vă rugăm să ne scrieți pe adresa redactie@observatorulph.ro cu print-scrren-uri doveditoare.

Pe domo.ro produsul era redus cu 40%, respectiv 299 lei
height=405
În coșul de cumpărături prețul este cel întreg, 499 lei
height=405
height=405

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău