- Publicitate -

Intoleranță alimentară? Colesterol sau Acid uric mărit? Obezitate? Anorexie? O singură specialitate tratează toate aceste afecțiuni la Clinica Novus Medical

Data:

Distribuie articolul:

Diabetul este o afecțiune care, în ultima perioadă a cunoscut o incidență alarmantă. Cauzele apariției diabetului sunt multiple și, de cele mai multe ori, nu țin de bolnav ci de factorii care îl înconjoară.

- Publicitate -

Tulburările metabolice sunt o preocupare constantă la clinica Novus Medical și, astfel, medicii specialiști ai acesteia pot trata multiple afecțiuni de acest tip.

Un singur medic, o soluție pentru multiple afecțiuni!

În era modernă, sănătatea este o prioritate pentru mulți dintre noi. Întâmpinăm adesea diverse probleme de sănătate care pot fi cauzate de o serie de factori, de la intoleranțe alimentare la complicații metabolice. Pentru toate acestea, avem o clinică care abordează aceste probleme într-un mod holistic – Novus Medical.

Intoleranța alimentară, colesterolul crescut, acidul uric sau greutatea excesivă – o singură soluție!

- Publicitate -

Ai intoleranță la anumite alimente? Te confrunți cu niveluri crescute de colesterol sau acid uric? Poate greutatea ta nu este corespunzatoare sau ai probleme cu glicemia? Novus Medical vine cu o soluție: un singur medic, specialist în diabet, nutriție și boli metabolice, care poate aborda toate aceste afecțiuni într-un mod integrat și eficient.

Echipa medicală de excepție de la Novus Medical

La Novus Medical, echipa medicală este alcătuită din medici cu experiență precum Dr. Filip Iuliana, Dr. Dăscălescu Oana și Dr. Spânu Irina. Acești specialiști oferă consultații personalizate și soluții adaptate fiecărui pacient, având expertiza necesară pentru a trata afecțiuni precum diabetul zaharat, tulburarile metabolice, guta și dislipidemia.

Consultație diabet zaharat: Acest tip  de consultație se recomandă persoanelor care suferă de diabet sau care prezintă risc de a dezvolta această afecțiune.

- Publicitate -

Medicul specialist va evalua nivelul de glucoză din sânge, istoricul medical al pacientului și va elabora un plan de control multifactorial prin echipa interdisciplinară. Planul include monitorizarea regulată a controlului  glicemic, educația terapeutică, screening complicații și comorbidități, tratament, consiliere psihologică.

Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice – Novus Medical

Consultatie nutritie: În cadrul acestei consultații, medicul nutriționist va evalua obiceiurile alimentare ale pacientului și va oferi recomandări personalizate pentru o alimentație sănătoasă. Aceasta include elaborarea unui plan alimentar echilibrat, educarea cu privire la asocierile alimentare, intervalele orare pentru acestea, sfaturi pentru gestionarea greutății, și a altor afecțiuni legate de alimentație. Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice – Novus Medical

Consultație gută: Guta este o afecțiune cauzată de acumularea de cristale de acid uric în articulații, care sunt asociate cu inflamația și durerea. În cadrul unei consultații pentru gută, medicul va evalua simptomele pacientului și va recomanda teste pentru a confirma diagnosticul. Planul de tratament include medicamente pentru a reduce inflamația și nivelul de acid uric în sânge, precum și recomandări privind modificările stilului de viață și a dietei, pentru a preveni recurențele. Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice – Novus Medical

- Publicitate -

Consultație dislipidemie: Dislipidemia se referă la niveluri anormale ale grăsimilor (lipidelor) în sânge, cum ar fi colesterolul și trigliceridele. În cadrul unei consultații pentru dislipidemie, medicul va evalua profilul lipidic al pacientului și va elabora un plan terapeutic. Se recomandă: modificări ale dietei, exerciții fizice regulate, în unele cazuri medicamente pentru a controla nivelurile de grăsimi din sânge și pentru a reduce riscul de complicații cardiovasculare. Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice – Novus Medical

Tehnologie de ultimă generație pentru o îngrijire completă

Prin măsurarea glicemiei capilare folosind glucotestul, a Hba1c prin metoda capilară (media glicemiilor din ultimele 3 luni) până la analiza corporală completă cu aparatul Tanita, pacienții beneficiază de o îngrijire cuprinzătoare și precisă prin măsurarea parametrilor din organism precum grăsime, masă musculară, grasime viscerală, raport hidric.

În 30 de minute se obține o evaluare metabolică a corpului tău care ajută în prevenția unor boli sau complicații.

- Publicitate -

Angajamentul nostru pentru sănătatea ta

La Novus Medical, ne dedicăm sănătății tale în totalitate. Echipa este constant implicată în formare continuă medicală pentru a asigura cele mai bune tratamente și abordări terapeutice. Ne străduim să oferim pacienților noștri soluții eficiente și profesioniste pentru gestionarea acestor afecțiuni complexe cu empatie și respect.

Dacă te confrunți cu probleme de sănătate precum intoleranță alimentară, niveluri crescute de colesterol sau acid uric, probleme legate de greutate sau metabolism, contactează clinica Novus Medical. Cu o abordare integrată și o echipă medicală specializată, Novus Medical te ajută să-ți îmbunătățești sănătatea și calitatea vieții.

Mai multe detalii pe Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice – Novus Medical sau la telefon 0244 595 038. Adresa – Strada Vasile Lupu, nr.2, parter sau Bd. Republicii, nr. 143, parter. (P)

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

spot_img

Exclusiv

Marea Confruntare pentru Primăria Ploiești. Cum le poți adresa întrebări candidaților?

A doua dezbatere electorală pentru Primăria Ploiești, organizată de...

A început „Marea confruntare pentru Primăria Ploiești” – Dezbatere Electorală – LIVE

Observatorul Prahovean organizează, la această oră, prima ediția ”Marea confruntare pentru Primăria Ploiești”, o serie de patru dezbateri, la care au fost invitați candidații partidelor parlamentare și cei independenți la funcția de primar al Municipiului.

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Șofer de microbuz din Prahova, filmat în timp ce fumează în mașina plină cu pasageri (VIDEO)

Scene revoltătoare filmate într-un microbuz din Prahova. Şoferul unui...

Una dintre cele mai mari rețele de telefonie mobilă, Telekom, defecțiuni tehnice la această oră

Probleme tehnice într-una dintre cele mai mari reţele de...

Imaginea zilei la Ploiești. Cea mai urâtă piață este în centrul orașului

Ploieștiul are mai multe piețe agro-alimentare, însă, de departe,...

Imagini cu un accident produs la Șoimari. O autoutilitară s-a răsturnat în mijlocul drumului [VIDEO]

Un accident rutier s-a produs, astăzi, pe Drumul Județean...
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Medicul Alin Scarlat: Cum influențează activitatea fizică longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Groapă imensă de gunoi, lângă Ploiești și Parcul Bucov [VIDEO]

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Mihai Nicolae au...

”Voi ajuta Petrolul să facă performanță!” Ce măsuri propune Bogdan Nica [VIDEO]

Invitat, miercuri seară, în emisiunea Observatorul Prahovean LIVE, ediție...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Șofer de microbuz din Prahova, filmat în timp ce fumează în mașina plină cu pasageri (VIDEO)

Scene revoltătoare filmate într-un microbuz din Prahova. Şoferul unui...

Una dintre cele mai mari rețele de telefonie mobilă, Telekom, defecțiuni tehnice la această oră

Probleme tehnice într-una dintre cele mai mari reţele de...

Imaginea zilei la Ploiești. Cea mai urâtă piață este în centrul orașului

Ploieștiul are mai multe piețe agro-alimentare, însă, de departe,...
- Publicitate -