Aynur Adeviye Erșahin, medic specialist pe fertilizare in vitro, este invitată astăzi, de la ora 20.00, la „Sănătate fără frontiere”

0

Aynur Adeviye Erșahin este conferențiar universitar doctor, specializat pe ceea ce înseamnă fertilizare in vitro. De altfel, medicul turc conduce, din 2014, Departamentul de Fertilizare in Vitro din cadrul Medical Park Goztepe Hospital. Aynur Erșahin este invitată, astăzi, de la ora 20.00, LIVE, la emisiunea „Sănătate fără frontiere”.

Cu o vastă experiență pe obstetrică ginecologie și fertilizare in vitro, Aynur Adeviye Erșahin a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității din Ankara, iar de atunci a ocupat poziția de ginecolog/ obstetrician și specialist pe fetilizare in vitro în mai multe spitale din Turcia. Așa cum precizam, de 8 ani este șeful Departamentului FIV din cadrul Medical Park Goztepe Hospital.

Citește și: Atahan Agrili, medic ORL, specializat în rinoplastie: „Operația rezolvă atât aspectul estetic, cât și traumatismele sau deviația de sept. Poate fi o alegere sau o necesitate”(VIDEO)

Medicul Erșahin a susținut numeroase prezentări și a apărut în diverse publicații, fiind premiată chiar pentru rezultatele deosebite înregistrate în ceea ce privește reușita procedurii de feritilizare in vitro. Este, printre altele, membru al American Society o Reproductive Medicine, Pre-impantation Genetic Diagnosis International Society, European Society of Human Reproduction and Embryology, ori Turkish Gynecology Society.

În cadrul emisiunii „Sănătate fără frontiere” discutăm despre excelență în investigații și tratamente de fertilitate pentru cele mai complexe probleme. Medicul Erșahin va explica, pas cu pas, care sunt recomandările, pașii, dar și riscurile existente atunci când vorbim despre reproducere asistată.

Cui îi este recomandată fertilizarea in vitro? Care sunt factorii care influențează succesul unei proceduri FIV? În ce constă pregătirea? Cum se face FIV? Care sunt procedurile de fertilizare in vitro? Ce temeri și riscuri asociate procedurilor FIV pot apărea?

La toate aceste întrebări va răspunde, astăzi, specialistul pe fertilizare in vitro, medicul Aynur Adeviye Erșahin, șef al Departamentului FIV din cadrul Medical Park Goztepe Hospital.

Dacă aveți întrebări pentru medicul Aynur Adeviye Erșahin, specialist în domeniul fertilizare in vitro, le așteptăm la numărul de whatsapp 0785.075.112.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău