Dr. Alin Scarlat a lansat o mini-serie de vlog, bazată pe cea mai recentă carte a sa. Care este elementul de interconectivitate al tututor viețuitoarele de pe Pământ [VIDEO]

0

Știați că genele de bază ale tuturor viețuitoarelor de pe Pământ sunt identice în proporție de 98% și că acest aspect asigură schimbul continuu de mesaje telepatice dintre toate componentele vii?

Știați că există două tipuri de cunoștințe: intelectuale (care vin din minte) și intuitive (care vin din inimă) iar niciuna din ele nu poate exista fără cealaltă?

Medicul ploieștean Dr. Alin Scarlat, fondatorul Spitalului AS Medica Bucov, a lansat recent „Comunicarea în Creație. Natura ne vorbește, Natura ne învață”, în care dezvăluie o mulțime de constatări științifice referitoare la inter-conectivitatea ființelor vii și sfaturi de viață sănătoasă și armonioasă în relație cu natura.

Dr. Alin Scarlat a sintetizat conținutul cărții și l-a transpus într-o mini-serie de vlog, făcându-l accesibil tuturor categoriilor sociale, tuturor oamenilor care vor să afle cum putem să ne regăsim echilibrul, să ne menținem sănătatea și să conviețuim în deplină armonie cu natura.

„Natura reprezintă elixirul vital pentru sufletele noastre, dăruindu-ne liniștea interioară și energia pozitivă de care avem nevoie.

Noi absorbim această energie emisă de munți, copaci, păsări și de toate celelalte vietăți, vindecându-ne spiritul și trupul.

Ar trebui cu toții să conștientizăm că pentru tot ceea ce luăm și primim de la natură, cum ar fi apa, căldura, aerul, hrana etc., noi avem o datorie față de aceasta.

Această datorie trebuie să se manifeste prin iubirea noastră, prin respectul nostru, prin recunoștința noastră și prin binele făcut tuturor creaturilor acesteia, oferindu-le căldura, iubirea necondiționată și grija necesară.”, explică medicul ploieștean Dr. Alin Scarlat în prezentarea celei mai noi cărți ale sale intitulată „Comunicarea în Creație. Natura ne vorbește, Natura ne învață”.

Vezi mai jos primul episod din seria de vlog medical realizat pe marginea cărții.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău