lansare candidați

Fostul consilier județean Ion-Marius Fenichiu și-a lansat astăzi candidatura ca independent pentru funcția de primar al Ploieștiului. Fost liberal, Fenichiu susține că mizează „pe suportul oamenilor simpli și modești”.

 

Lansarea candidaturii a avut loc astăzi, la Sala de 500 de locuri a Palatului Administrativ. Printre cei prezenți s-au numărat Costel Horghidan, fost consilier local, dar și Vasile Nacu, fostul director al RASP Ploiești, precum și mai mulți tineri, foști membri ai organizației de tineret de la PNL. În prezentarea candidaturii, Fenichiu a avut și un moment emoționat. Cu lacrimi în ochi, acesta a povestit că mereu a avut alături familia, care în ciuda orelor pierdute pentru activitatea politică, familia a fost cea care l-a susținut întotdeauna, necondiționat. Prin urmare, când și-a invitat pe scenă soția, dar și pe fiica sa, ambele plângeau.

Sub deviza, „Împreună schimbăm Ploieștiul”, Fenichiu a mai spus că, dacă va fi primar, are ca proiect major realizarea unui pasaj subteran, astfel încât zona centrală să devină o zonă pietonală. Ca invitat special la eveniment, Fenichiu a venit alături de primarul de la Peștera, comuna care s-a făcut renumită prin faptul că fară un buget substanțial a reușit să atragă sute de mii de vizitatori.

 

Cât privește finanțarea campaniei, Fenichiu susține că are cheltuieli minime și că a deschis deja un cont unde va putea fi sprijinit de toată lumea.

Fenichiu este în vârstă de 48 de ani, este căsătorit, are un copil și în prezent lucrează la cabinetul europarlamentarului Adina Vălean, în calitate de consilier pe probleme administrative.