- Publicitate -

Alianța Dreapta Unită din Prahova și-a lansat candidații pentru alegerile din 9 iunie

Data:

Distribuie articolul:

Alianța Dreapta Unită și-a lansat luni, 22 aprilie, candidații la Primăria Ploiești și Președinția Consiliului Județean, dar și pentru primăriile și consiliile locale din multe alte localități prahovene.

- Publicitate -

Evenimentul a fost deschis de Felix Bulearcă, președintele USR Prahova, care a declarat: “Noi suntem soluția – alianța care este de partea oamenilor cinstiți și competenți! În partea cealaltă avem un grup infracțional organizat căruia îi este frică. Frică de faptul că prahovenii vor putea face diferența între impostură și competență, între hoție și cinste! (…) Alternativa democratică și competentă suntem noi, Dreapta Unită!“

Vicepreședintele USR Dan Barna, care deschide lista Alianței la alegerile europarlamentare, a spus: „E mai limpede ca niciodată spectrul politic. Pe de o parte avem PSD-PNL, care sugrumă această țară și încearcă să ne prostească încă o dată, în cealaltă parte este AUR-ul rusesc, care încearcă să promoveze ideea că Europa nu este neaparat o soluție. Alternativa reală la aceste pericole, care oferă speranțe pentru viitorul nostru și al copiilor noștri, este Alianța Dreapta Unită.”

Cătălin Drulă, președintele USR, a transmis un mesaj video, în care a precizat: ”Îl susțin din toată inima pe candidatul nostru, Razvan Enescu, la Primăria Ploiești.

- Publicitate -

Împreună cu George Ionescu, candidatul la Președinția Consiliului Județean, vor face o echipă care va scăpa Prahova atât de PSD-ul toxic, cât și de PNL-ul lui Iulian Dumitrescu, probabil cel mai mare corupt din România, la ora actuală.”

Candidatul USR la funcția de primar al Ploieștiului, arhitectul Răzvan Enescu, a vorbit despre proiectele sale în fruntea administrației locale, despre eșecurile pe linie înregistrate de echipa lui Andrei Volosevici și le-a cerut colegilor săi să iasă în stradă pentru a-i convinge pe alegători să voteze Alianța Dreapta Unită. ”În Ploiești, suntem norocoși. Candidații din alte localități trebuie să-și convingă electoratul că primarul actual nu este bun. Ploieștenii știu sigur că Andrei Volosevici nu a făcut nimic! Datoria noastră este acum să-i convingem pe ploieșteni că pot avea încredere în noi ca pe 9 iunie să pună ștampila pe Dreapta Unită!”, a spus Răzvan Enescu.

“Noi suntem cea mai bună echipă! Cea care va schimba în bine județul Prahova și fiecare localitate din județ. Aceasta este șansa ca Prahova să redevină europeană nu doar cu numele ci și să prospere.” – a declarat medicul Raluca Bercea, propunerea USR Prahova pentru Parlamentul European.

- Publicitate -

Bogdan Ene, candidatul Alianței la Primăria Câmpina,  și-a expus prioritățile și și-a exprimat convingerea că alegătorii vor vota lista propusă de cele trei partide unite pentru a oferi o alternativă reală la actuala conducere.

Liderul organizației prahovene a Forței Dreptei, deputatul George Ionescu, s-a referit și el la cei care conduc județul comportându-se ca pe propria moșie. Candidat al Alianței la Președinția Consiliului Județean Prahova, Ionescu a spus: “Alianța Dreapta Unită este singura alternativă pe care o au românii astăzi să scape de ciuma roșie și de un partid national-liberal care s-a înroșit de tot.”

Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei: ”Prahova parcă este un județ blestemat, n-a avut parte de conducători care să facă ceva pentru cetățeni. Au fost Clanul Cosma, Sebastian Ghiță, iar acum PSD vrea să conducă județul prin Clanul Nanu, născut la ferma lui Adrian Năstase. Iar Iulian Dumitrescu de la PNL este un prădător. După ce a lăsat în urmă numai ”cadavre” la Călărași, a venit în Prahova să facă același lucru. Să nu uităm că cea care trage cu adevărat sforile la Ploiești este Roberta Anastase!

- Publicitate -

Le transmit ploieștenilor și prahovenilor să scape de peneliști și de pesediști! N-aș fi crezut că voi spune vreodată așa ceva, dar PSD și PNL sunt aceeași mizerie!”

În numele Partidului Mișcarea Populară, Cătălina Bozianu, liderul organizației prahovene și secretar general adjunct al PMP, și-a exprimat convingerea că Alianța reprezintă singura opțiune pentru cei care vor schimbarea în bine a județului și a țării.

În cadrul evenimentului, au mai luat cuvântul deputatul Violeta Alexandru, fost Ministru al Muncii, fostul Ministru de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu și liderul PMP, Eugen Tomac, care a transmis un mesaj video. (P.E.)

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

spot_img

Exclusiv

Cine este responsabil de incendiul din Ploiești pentru care a fost emis un mesaj RO ALERT

Vinerea trecută, un incendiu a izbucnit într-o hală dezafectată...

Nași, fini, afini și prieteni ai lui Andrei Volosevici, plătiți regește din banii ploieștenilor. Primărie de cumetrie

Peste un milion de lei, din banii ploieștenilor. Atât a plătit primăria Ploiești și instituțiile subordonate pentru neamurile și apropiații primarului Andrei Volosevici, în anul fiscal 2022, sub formă de salarii, prime, sporuri și idemnizații.

S-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul Independenței din Ploiești [FOTO-VIDEO]

În această dimineață s-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul...

Curse ilegale de mașini și drifturi la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești [VIDEO]

De ani buni, locuitorii din zona Sălii Sporturilor din...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Air Retro 2024 & FlyIn are loc sâmbătă, pe Aerodromul de la Șirna

Retromobil Club România și Zborcadou.ro organizează sâmbătă, 18 mai,...

A dispărut o bandă de circulație de pe Bulevardul Indepnendenței din Ploiești după noile marcaje rutiere [VIDEO]

Marcajele rutiere efectuate pe tronsul recent reabilitat al Bulevardului...

Bursă pentru elevi la Ploiești. Oferta liceelor și universităților, la Palatul Culturii

Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova organizează în perioada 20-23 mai...
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Întreruperi de energie electrică în Ploiești și Prahova în perioada 20-24 mai. Zonele afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Cum influențează activitatea fizică longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Air Retro 2024 & FlyIn are loc sâmbătă, pe Aerodromul de la Șirna

Retromobil Club România și Zborcadou.ro organizează sâmbătă, 18 mai,...

A dispărut o bandă de circulație de pe Bulevardul Indepnendenței din Ploiești după noile marcaje rutiere [VIDEO]

Marcajele rutiere efectuate pe tronsul recent reabilitat al Bulevardului...
- Publicitate -