Ludovic Orban a lansat la Ploiești un atac la ”tabăra” premierului Cîțu: ”Cine a făcut asta trebuie să plece de la Palatul Victoria!” – VIDEO

0

Prezent la alegerile pentru conducerea PNL Prahova, câștigate de Iulian Dumitrescu, președintele partidului, Ludovic Orban, a criticat alocarea de resurse publice de către ”tabăra” premierului Câțu în lupta internă.

Zilele trecute, g4media a publicat un document intern al echipei de comunicare de la guvern a premierului Florin Cîțu, care arată principalele linii de mesaj, precum și strategia de comunicare în bătălia internă.

Documentul cere de la ceilalți lideri liberali din echipa lui Cîțu ”ponturi despre tabăra Orban” pentru a fi date în presă și stabilește lista cu comunicatorii liberali care să îl promoveze pe Cîțu la emisiunile TV.

Prezent la Ploiești, unde s-au desfășurat alegerile interne la PNL Prahova, Ludovic Orban a criticat alocarea de resurse bugetare de către tabăra Cîțu în lupta internă pentru șefia partidului: ”Cine a făcut asta trebuie să plece de la Palatul Victoria!”

VIDEO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău