fbpx

main-autobuze.jpg

Premieră în politica prahoveană. Proiectul ”Autobuzele elevilor”, lansat recent în  dezbatere publică de deputatul Roberta Anastase, inclusiv pe pagina de Facebook ”Împreună pentru Ploiești”, este susținut de majoritatea parlamentarilor de Prahova, indiferent de culoarea lor politică.

Astfel, proiectul de lege proiectul depus de deputatul PNL Roberta Anastase pentru a deveni lege este susținut de parlamentarii PSD Rodica Paraschiv, Andreea Cosma, Laura Moagher și Răzvan Ursu, de deputatul PNL, George Ionescu, deputatul ALDE, Grațiela Gavrilescu, deputatul USR, Dan Rădulescu și reprezentantul minorității elene, Dragoș Zisopol.

Potrivit proiectului de lege, prin programul ”Autobuzele Elevilor” toate primăriile sunt obligate să pună în circulație mijloace de transport în comun gratuite, destinate exclusiv școlarilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Acest program social a funcționat la Ploiești, la începutul anilor 2000, din păcate doar pentru o scurtă perioadă de timp. La Cluj acest proiect a început din acest an şi deja funcţionează foarte bine. Pe lângă beneficiile evidente pentru fiecare familie cu copii, pentru un oraș precum Ploieștiul o astfel de măsură ar putea avea un efect pozitiv major asupra mediului contribuind la diminuarea poluării” a declarat, luna trecută, Roberta Anastase, într-o conferință de presă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg