main-autobuze.jpg

Premieră în politica prahoveană. Proiectul ”Autobuzele elevilor”, lansat recent în  dezbatere publică de deputatul Roberta Anastase, inclusiv pe pagina de Facebook ”Împreună pentru Ploiești”, este susținut de majoritatea parlamentarilor de Prahova, indiferent de culoarea lor politică.

Astfel, proiectul de lege proiectul depus de deputatul PNL Roberta Anastase pentru a deveni lege este susținut de parlamentarii PSD Rodica Paraschiv, Andreea Cosma, Laura Moagher și Răzvan Ursu, de deputatul PNL, George Ionescu, deputatul ALDE, Grațiela Gavrilescu, deputatul USR, Dan Rădulescu și reprezentantul minorității elene, Dragoș Zisopol.

Potrivit proiectului de lege, prin programul ”Autobuzele Elevilor” toate primăriile sunt obligate să pună în circulație mijloace de transport în comun gratuite, destinate exclusiv școlarilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Acest program social a funcționat la Ploiești, la începutul anilor 2000, din păcate doar pentru o scurtă perioadă de timp. La Cluj acest proiect a început din acest an şi deja funcţionează foarte bine. Pe lângă beneficiile evidente pentru fiecare familie cu copii, pentru un oraș precum Ploieștiul o astfel de măsură ar putea avea un efect pozitiv major asupra mediului contribuind la diminuarea poluării” a declarat, luna trecută, Roberta Anastase, într-o conferință de presă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.