- Publicitate -

Hostel din Buzău distrus după un majorat. Proprietar: „Parcă era după război, scaune răsturnate, vomă peste tot…”

Tradiția imobilelor distruse de cei mult prea petrecăreţi continuă. Mai mulți tineri au organizat o petrecere de majorat într-un hostel de lângă Buzău. Au lăsat dezastru în urma lor.

Când au venit a doua zi, proprietarilor nu le-a venit să creadă ce au găsit – camere murdare şi mobilier stricat, totul stropit din belşug cu spumă de la stingătoare.
Au închis localul două zile pentru reparații și curățenie, iar acum se gândesc să facă plângere la poliție pentru distrugere.

Citește și: Nu vă supărați că ni se spune frumos să ne educăm copiii

Un tânăr din Buzău care a împlinit 18 ani s-a gândit să-şi organizeze majoratul într-un hostel din localitatea Vernești. A închiriat tot imobilul de opt camere pentru o seară de neuitat, și a invitat 20 de prieteni. Înainte de a începe petrecerea, pentru mai multă intimitate, i-a rugat pe proprietari să îi lase singuri în hostel.

Denisa Coban proprietar hostel: „Ce au făcut acolo e de neimaginat, practic au distrus totul, o mizerie de nedescris, stingătoarele nu știu ce au avut cu ele, au golit toate stingătoarele, am găsit spumă de la stingătoare peste tot parcă era după război, scaune răsturnate, vomă peste tot, o canapea zgâriată.”

Tinerii s-au distrat până dimineață și nu au ținut cont de faptul că în spațiul comun sunt instalate mai multe camere de supraveghere.

Denisa Coban: „Am văzut cum se jucau cu un cuțit mare de bucătărie, altul afară l-a îmbrâncit pe un băiat, ăla a căzut lat, s-a ridicat după aia, bine că nu s-a întâmplat altceva și nu a murit, acum dacă era în joacă, asta nu știu.”

După ce au urmărit imaginile camerelor de supraveghere, proprietarii i-au contactat și pe părinții tinerilor care au petrecut. Aceștia nu au putut privi imaginile și au încercat să își scuze copiii.

Citește și: Festivalul “Ploiești, Târg Domnesc”, în weekend, pe Bulevardul Castanilor. Lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă

Denisa Coban: „Sâmbătă i-am chemat ca să le arăt filmările, ce au făcut, au spus că e suficient ce au văzut, nu mai pot vedea mai departe că li se face rău. Nu am înțeles comportamentul ăsta că eu sincer mă duceam să văd ce a făcut copilul meu acolo.”

Hostelul devastat de grupul de tineri a fost închis două zile pentru reparații și curățenie. Acum proprietarii se gândesc să facă plângere la poliție pentru distrugere.

Citește și: Imaginea zilei la Ploiești: Vagonul dezafectat din Gara de Sud

Evenimentul nu este unul fără precedent. La începutul acestui an, o pensiune din București a fost distrusă de un grup de tineri care au petrecut acolo noaptea de Revelion, iar pagubele au fost de 20.000 de euro.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți mulțumiți de activitatea primarului Andrei Volosevici în cei doi ani de mandat?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Cutremur de 3,9 grade Richter în Buzău, la 75 de kilometri de Ploiești

Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare și Fizica Pământului (INCDFP) a anunțat că, sâmbătă, s-a produs un nou cutremur în zona seismică Vrancea, în...

Trafic restricționat pe drumul Buzău – Ploiești din cauza unui accident rutier

Astăzi, în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe Drumul Național 1,...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Mai multe localități din Prahova, fără curent electric din cauza unui transport agabaritic

Mai mulți locuitori din Prahova au reclamat, duminică seară, că au rămas fără curent electric, fără nicio atenționare din partea operatorului care furnizează acest...

Donald Constantin, fost director la CSM Ploiești, critici la adresa primarului Volosevici: „Ar trebui să-și dea demisia”

Fostul director al Clubului Sportiv Municipal Ploiești, Donald Constantin, și-a dat demisia din funcția de consilier la cabinetul primarului Andrei Volosevici. Acesta a lansat...

Patinoarul de la Sala Sporturilor din Ploiești va fi dat în administrarea CSM Ploiești

După mai mulți ani de litigii, în 2021, patinoarul de la Sala Sporturilor a intrat în patrimoniul municipiului Ploiești. Un proiect de hotărâre de...

Ploieșteanul de geniu care a refuzat, din convingere, să îi sculpteze bustul lui Ceaușescu

A făcut un gest de probitate morală ce l-ar fi putut costa scump. A fost sculptorul care a refuzat categoric să îi facă bustul...

O nouă medalie de aur la Campionatului Mondial de la Racice (Cehia)

Ultima cursă a Campionatului Mondial de la Racice (Cehia) a adus încă o medalie de aur pentru sportivii din România. De data aceasta în...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -