Diana Șoșoacă, scandal la morga spitalului Marius Nasta – VIDEO

0

A fost scandal la morga Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, după o intervenție live pe Facebook a senatoarei Diana Șoșoacă. Aceasta a amenințat că va depune plângere penală împotriva tuturor celor din spital, inclusiv împotriva managerului Beatrice Mahler, pe motiv că se ia mită și că pacienții decedați de covid sunt puși în saci de plastic.

Senatoarea a agresat verbal mai mulți angajați ai spitalului, printre care și pe managerul unității medicale, dr. Beatrice Mahler. Ea i-a acuzat că ar fi criminali, că iau șpăgi ca să trateze pacienții bolnavi de covid și că, deși ar avea tratamente, refuză să le dea ca să moară oamenii.

Ulterior, Șoșoacă a intrat într-un corp de clădire de la „Marius Nasta”. Prima angajată a fost și prima luată la întrebări.”Doamnă sunt senator și îmi răspundeți că aveți această obligație. Chemați-o pe doamna Mahler! De ce puneți morții în saci de plastic? Astea sunt crimele din România!”, a strigat senatoarea la o angajată a Institutului.

Ea i-a amenințat pe angajații spitalului și ai morgii că va depune plângeri împotriva tuturor. Poliția a fost sesizată în acest caz.

Urmăriți mai jos întreaga înregistrare.

Sursa Observatornews, Facebook

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău