Cine era Dan Petrescu, miliardarul român care a murit în accidentul aviatic de la Milano

0

Miliardarul Dan Petrescu, omul de afaceri care a decedat, duminică, într-un accident aviatic la Milano, era o prezență discretă în România, potrivit Știrileprotv.ro.

Nu se afișa public și există puține fotografii cu el. Avea multe afaceri în domeniul imobiliar care îi mergeau atât de bine încât Ion Țiriac a spus la un moment dat că este mai bogat decât el.

Una dintre firmele sale se ocupa de închirierea maşinilor, dar omul de afaceri activa în domeniul imobiliar. Avea mai multe terenuri pe care le-a închiriat celor mai cunoscute lanţuri de hypermarketuri din România.

De pe urma lor, încasa chirii imense. Miliardarul deţinea şi mai multe spaţii comerciale.

În ciuda averii uriaşe, lui Dan Petrescu nu îi plăcea să epateze. Pe internet sunt puține fotografii cu el, în care apare îmbrăcat simplu – într-o pereche de pantaloni, bocanci și o bluză neagră.

Potrivit unor surse citate de PRO TV, fiica cea mare, din altă căsătorie, care nu se afla în avion, este cea care i-ar putea moșteni acum averea, estimată la peste un miliard de euro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău