Chiar dacă vom avea mai multă libertatea de mişcare în noaptea de Înviere, suntem obligaţi să ne supunem unor reguli şi restricţii încă în vigoare, precum:

1. Circulaţia persoanelor în afara locuinţei va fi permisă în intervalul 20:00-05:00, în perioada 1-2 mai, indiferent de rata de infectare din localitate, pentru a permite participarea credincioşilor la slujba religioasă de Înviere. Excepție fac persoanele care se află în izolare sau carantină.

2. Petrecerile sunt interzise, la nivel naţional, chiar dacă au loc în spaţii închise sau deschise. Cluburi, discotecile şi barurile sunt închise la nivel naţional.

3. Terasele restaurantelor sau cafenelele sunt deschise în funcţie de rata de infectare de la nivelul fiecărei localităţi.

4. Capacitatea de cazare a hotelurilor de pe litoral şi de la munte este limitată la 70%.

5 Este interzisă formarea de grupuri mai mari de şase persoane care nu aparţin aceleiaşi familii. Citește articolul integral pe avocatnet.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău