Premierul Florin Cîțu, interimar la Ministerul Sănătății – VIDEO

0

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a ministrului Sănătății, Vlad Vasile Voiculescu. Câteva ore mai târziu, premierul României, Florin Cîțu, a anunțat că a preluat funcția de ministru interimar la Ministerul Sănătății.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri seară, că după revocarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis propunerea de a-l numi ministru la Sănătate pe Dan Barna.

Cum Dan Barna a refuzat propunerea, Florin Cîțu a precizat că i-a înaintat președintelui României „o nouă propunere, în persoana mea, propunere care a fost acceptată de președintele României” .

„Astfel o să preiau interimatul Ministerului Sănătății până când colegii noștri de Coaliție vor numi un ministru care să preia aceste atribuții”, a anunțat Florin Cîțu, premierul României, care a menționat că a avut deja o întâlnire cu o parte din conducerea Ministerului Sănătății, iar mâine sunt programate conferințe online cu conducerile DSP, dar și cu directorii spitalelor Covid.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău