Falsa psiholoagă din Târgoviște este fosta soție a șefului de Poliție care cerea parola la mitingul lui Dragnea

Femeia angajată ca psiholog timp de 20 de ani la un spital din Târgoviște, în baza unei diplome false, este fosta soție a fostului șef al Poliției Dâmbovița Sorin Păun, au declarat surse judiciare pentru HotNews.ro. Păun se afla la conducerea Poliției Județene în mai 2019, când la Târgoviște a avut loc un miting PSD la care a luat parte Liviu Dragnea, iar locuitorilor li s-a cerut să spună „parola” pentru a li se da voie să înainteze spre oraș.

Sorin Păun a fost împuternicit la comanda IPJ Dâmbovița în martie 2019, până în luna noiembrie a aceluiași an, când, potrivit presei locale, el s-a pensionat, la vârsta de 49 de ani.

Sorin Păun se afla la conducerea Poliției Dâmbovița la momentul mitingului PSD din 19 mai 2019, când au apărut imagini care arată că polițiștii nu le-au permis oamenilor să intre în oraș dacă nu mergeau la evenimentul organizat de social-democrați.

Mai mult, oamenilor li s-a cerut să spună ”parola” pentru a li se da voie să înainteze spre oraș. Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița a reacționat atunci spunând că a luat decizia de a institui o parolă, „pentru a facilita accesul autovehiculelor în zona stabilită pentru miting”, dar nu pentru a intra în oraș.

Citește continuarea pe adevarul.ro

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău