Uniforme noi pentru angajații CFR Călători. Noul look, aprobat pentru îmbunătățirea imaginii proprii

CFR Călători a anunțat că angajații vor avea un nou look, după ce uniformele personalului care intră în contact direct cu pasagerii vor fi modificate. Personalul va purta noua ținută începând de luni, 11 ianuarie 2021. Astfel, spun reprezentanții CFR Călători, „noul design al uniformelor de lucru face parte din strategia de îmbunătățire continuă a imaginii proprii”.

CFR Călători a anunțat că pasagerii care vor călători cu trenurile CFR Călători vor fi întâmpinați de personal cu un nou look.

Aproximativ 4000 de angajați vor beneficia de uniformă de iarnă și vară. Acest segment de angajați reprezintă personalul care intră în relație directă cu publicul călător, precum: personalul de tren (șef de tren, conductor, însoțitor de vagon de dormit), casieri, personalul de la informații, șef tură comercial, instructor stație, șef stație, etc.

„Vor purta noi uniforme, în culorile bleumarin, bleu și vișiniu. Elementele vestimentare ale uniformei constau în: costum iarnă/vară pentru femei și bărbați, cămăși cu mânecă lungă/scurtă pentru femei/bărbați, pălărie femei/șapcă bărbați, eșarfă femei /cravată bărbați, haină impermeabilă cu mesadă detașabilă pentru femei/bărbați, pantofi”, a precizat CFR Călători, care susține că „noul design al uniformelor de lucru face parte din strategia de modernizare a CFR Călători și de îmbunătățire continuă a imaginii proprii. Compania își consolidează poziția în piață și îmbunătățește permanent serviciile oferite și se preocupă permanent de condițiile de lucru ale angajaților”, a anunțat CFR Călători.

Singura problemă este că imaginea CFR Călători a fost zdruncinată nu din cauza uniformei angajaților, ci de durata mare a unor călătorii, de modul în care arată unele gări și de lipsa investițiilor majore în infrastructură.

Sursă foto: Facebook – CFR Călători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău