Ea este profesoara care a cerut rechizite pentru elevii sărmani în loc de flori în prima zi de școală

0
profa-buzau_a5dfd.jpg

profa-buzau_a5dfd.jpg

O profesoară din Buzău a devenit cunoscută la nivel național, după ce le-a cerut elevilor să nu-i mai aducă flori în prima zi de școală, ci rechizite pe care să le doneze copiilor din familii nevoiașe.

Gestul său a devenit subiect de știri ”virale” pe internet și a atras numeroase comentarii pozitive, mai ales din partea părinților.

Veronica Bulf predă limba română la Școala Gimnazială „George Emil Palade” din Buzău și a dat un mesaj părinților de la trei clase, la una fiind dirigente, prin care i-a rugat să nu îi aducă flori, ci, dacă vor, rechizite.

„Ideea a venit, pur și simplu, văzând la TV sau pe internet că sunt foarte mulți copii fără posibilități. Le-am transmis părinților mesaj, părinții au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pachețel, le-am strâns și le-am trimis unei asociații. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Bulf, care are o experiență de 22 de ani în învățământ.

Elevii s-au conformat și au adus în loc de flori diverse rechizite: caiete, cărți, acuarele, pixuri, carioci.

„A fost o dorință de a face ceva bun. Florile se usucă și ajung la gunoi. Așa, rechizitele sunt folosite un an. M-aș bucura dacă și alți colegi ar face la fel”, a spus profesoara din Buzău.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău