Corneliu-Ulici-e1523869813839.jpg

După ce Dragoș Bucur a renunțat să mai preznte emisiunea Visuri la cheie, pentru a se dedica familiei și unor proiecte personale, Pro TV a anunțat cine este înlocuitorul său.

Astfel, potrivit unica.ro, noul prezentator “Visuri la cheie” este  actorul Corneliu Ulici.

Absolvent al Universității Naționale de teatru și Film I.L. Caragiale din București, Corneliu va prezenta emisiunea “Visuri la cheie” și, împreună cu echipa de arhitecți, designeri și constructori, va schimba destinele unor familii cu care viața a fost dură.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Sunt onorat să fac parte din echipa Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmărit cu emoție emisiunea în fiecare sezon și am apreciat întotdeauna ce au făcut Dragoș Bucur și întreaga echipă, așa că bucuria că voi duce mai departe această poveste frumoasă este de nedescris.

Sunt fericit că voi avea ocazia să cunosc oameni noi, familii pentru care vom face totul ca viețile lor să fie mai bune. Îmi doresc ca la finalul acestui sezon, împreună cu echipa Visuri la cheie, să trag linie și să adun cât mai multe zâmbete din partea familiilor care au nevoie de ajutorul nostru.”, a declarat Corneliu Ulici.

Citește continuarea pe unica.ro