- Publicitate -

Lista posturilor vacante în instituțiile publice din Prahova. Zeci de locuri de muncă în unitățile sanitare, inclusiv la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de instituții publice din Prahova, respectiv de școli, unități sanitare și primării. Pe listă figurează locuri de muncă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, dar și la alte unități medicale din Mizil, Urlați, Sinaia și Câmpina.

- Publicitate -

Școala Profesională, Comuna Sângeru, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic.

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Prahova, Ploiești, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiilor contractuale de execuție, temporar vacante, din cadrul OCPI Prahova, după cum urmează:

 • consilier gradul II, în cadrul Biroului Juridic, Resurse Umane, Secretariat și Petiții;
 • asistent registrator principal gradul IA, în cadrul Serviciul Publicitate Imobiliară-BCPI Ploiești

Citește și: Imagini cu apartamentul în care a izbucnit incendiul violent din Ploiești – VIDEO, FOTO

Direcția de Asistență Socială Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șef UID, la Serviciul Social Unitate Îngrijire la Domiciliu Persoane Vârstnice  al DAS Mizil.

- Publicitate -

Primăria Comunei Tătaru, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuţie, vacante, de muncitor – buldoexcavatorist.

Muzeul Național Peleș, Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic (Cod COR 962907), în cadrul Serviciului Achiziții Publice, Administrativ – Compartiment Pază.

Posturi vacante în școlile din Prahova

Şcoala Gimnazială, comuna Bertea, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar 0,5 normă.

- Publicitate -

Liceul Teoretic „Șerban Vodă”, Slănic, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată, a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează:

 • contabil – șef ( administrator financiar)ș
 • îngrijitor (0,5 normă)

Citește și: Medicii de familie nu pot elibera rețete. Pacienții, victimele sistemului informatic

Liceul Tehnologic „Gheorghe Ionescu-Sisești”, satul Valea Popii, comuna Valea Călugărească, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de paznic de noapte debutant.

Colegiul de Artă „Carmen Sylva”, Ploiești, organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, pentru funcția de paznic.

- Publicitate -

Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria” din Ploieşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de laborant, la Compartimentul: Laboratoare Chimie, Fizică şi Biologie.

Citește și: Un prahovean și-a transformat pasiunea pentru flori în afacere de familie. Își permite o singură săptămână de concediu pe an

Grădiniţa cu Program Prelungit „Scufiţa Roşie” Ploiești, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar, 0,5 normă (4 ore/zi).

Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de:

- Publicitate -
 • fochist (muncitor calificat);
 • îngrijitor

Posturi vacante la Poliția Locală Ploiești

Poliția Locală a Municipiului Ploiești, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, din cadrul Biroului Dispecerat:

 • Inspector de specialitate, nivel de studii S, grad profesional II
 • Referent, nivel de studii M, treaptă profesională IA
 • Referent, nivel de studii M, treaptă profesională II

Posturi vacante la Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de:

 • 1 post medic primar în specialitatea Medicină Internă, în cadrul Secției Medicină Internă
 • 1 post medic specialist în specialitatea Medicină Internă, în cadrul Secției Medicină Internă
 • 2 posturi de medic specialist în specialitatea pediatrie, în cadrul Ambulatoriului Integrat Secția Pediatrie;
 • 1 post de medic specialist în specialitatea obstetrică ginecologie, în cadrul Ambulatoriu ;
 • 1 post de medic specialist în specialitatea A.T.I., în cadrul Compartiment A.T.I.
 • 1 post de medic specialist în specialitatea psihiatrie,  în cadrul Cabinetului de psihiatrie
 • 1 post de medic specialist în specialitatea recuperare medicină fizică și balneologie, în cadrul Compartiment recuperare medicină fizică și balneologie
 • 1 post de medic specialist în specialitatea pneumologie, în cadrul Dispensar T.B.C.

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist (PL) (2 posturi), în cadrul Compartimentului Chirurgie Generală.

- Publicitate -

Spitalul Orăşenesc „Sfânta Filofteia” Mizil, Judeţul  Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de farmacist în cadrul Farmaciei cu circuit închis a spitalului.

Posturi vacante la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Spitalul Județean de Urgență Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de:

 • 1 post de medic primar cu competență în Cardiologie Intervențională în cadrul Compartimentului Cardiologie Intervențională;
 • 1 post de medic primar în cadrul Unității de Supraveghere și Tratament Avansat al pacienților Cardiaci Critici;
 • 1 post de medic specialist cu competență în Cardiologie Intervențională în cadrul Compartimentului Cardiologie Intervențională;
 • 7 posturi de medic specialist în cadrul Secției Cardiologie.

Spitalul Județean de Urgență Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată/determinată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de:

 • asistent medical generalist principal cu studii superioare – Secția Chirurgie II, pe perioadă nedeterminată
 • asistent medical generalist principal cu studii superioare – Secția Oncologie, pe perioadă nedeterminată
 • asistent medical generalist principal cu studii superioare – Secția Oncologie, pe perioadă determinată

Posturi vacante la Spitalul Orășenesc Sinaia

Spitalul Orășenesc Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

 • 1 post de MEDIC SPECIALIST confirmat în specialitatea CARDIOLOGIE în cadrul AMBULATORIULUI DE SPECIALITATE ;
 • 1 post de MEDIC SPECIALIST confirmat în specialitatea UROLOGIE în cadrul AMBULATORIULUI DE SPECIALITATE cu competența «ULTRASONOGRAFIA APARATULUI URINAR LA ADULȚI»;
 • 1 post de MEDIC SPECIALIST confirmat în specialitatea DIABET ZAHARAT, NUTRIȚIE ȘI BOLI METABOLICE în cadrul AMBULATORIULUI DE SPECIALITATE;
 • 1 post de MEDIC SPECIALIST confirmat în specialitatea OFTALMOLOGIE în cadrul AMBULATORIULUI DE SPECIALITATE ;
 • 1 post de MEDIC SPECIALIST confirmat în specialitatea NEUROLOGIE în cadrul AMBULATORIULUI DE SPECIALITATE.

Posturi vacante la Spitalul Orășenesc Urlați

Spitalul Orășenesc Urlați, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical de radiologie și imagistică, studii (P.L), grad principal  în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală.

Spitalul Orășenesc Urlați, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor II/electrician – Birou-Administrativ, Întreținere, Transport, Aprovizionare.

Post vacant de medic specialist pediatru la Câmpina

Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de medic specialist în specialitatea pediatrie.

Mai multe detalii despre posturile vacante din Prahova pe posturi.gov.ro/judet/prahova sau pe site-urile instituțiilor care au scos posturile vacante la concurs.

Roxana Tănase
Roxana Tănasehttps://www.observatorulph.ro/
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Tarabele din centrul Ploieștiului, considerate pericol public, nu au mai primit, încă, ordin de demolare

Mult promisa reamenajare a zonei centrale din Ploiești, din apropiere de Parcul Nichita Stănescu, întârzie să apară. În luna ianuarie 2023, în ședință extraordinară...

Povestea ARCADE Titus Drăghicescu: Cenaclul din Ploiești care reunește artiști amatori talentați care au în comun pasiunea pentru frumos

Cenaclul ARCADE Titus Drăghicescu din Ploiești reunește artiști neprofesioniști din întreaga țară. Despre povestea acestui grup de oameni talentați, au fost de acord să...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Iordania pe cont propriu în 2023: negocieri, obiceiuri, cultură și concepții de viață

Iordania este o lume aparte, o lume pe care am descoperit-o pas cu pas, încă de la primul schimb de vorbe cu taximetristul care...

În Salina Slănic, locul cu cel mai pur aer de pe planetă, se coboară cu aceleași microbuze jalnice. De 9 ani se încearcă refacerea...

Vremea plăcută din weekend i-a scos din case pe oameni, mulți alegând ca variantă de petrecere a timpului, una dintre cele mai populare saline...

Care sunt firmele care vor să construiască variantele ocolitoare de la Azuga – Bușteni

Pentru centurile ocolitoare de la Azuga - Bușteni au fost depuse oferte din partea a două asocieri de firme din România, Bulgaria și Turcia....

Mărturia ploieșteanului implicat în accidentul în lanț de pe autostrada M1 din Ungaria: ”Ne-am trezit în infern!”

Observatorul Prahovean publică, în exclusivitate, mărturia unui ploieștean care a fost implicat în accidentul în lanț petrecut sâmbătă pe autostrada M1 din Ungaria. Acesta...

ANPC despre scandalul caselor de marcat automate din supermarketuri: Abordarea este discriminatorie

Automatizarea caselor de marcat din supermarketuri este o abordare discriminatorie, pentru că ar fi trebuit să se ia în calcul prezenţa la cumpărături şi...
Emisiuni
- Publicitate -