- Publicitate -

Posturi vacante la spitale, primării și școli din Prahova. Spitalul de Pediatrie Ploiești angajează medici

Zeci de posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale, școli și primării din Prahova. Pe lista locurilor de muncă figurează cele de analist programator, medic, asistent, referent de specialitate, brancardier, consilier, inspector de specialitate, dar și de paznic, șofer, muncitor calificat și muncitor necalificat.

- Publicitate -

Locurile de muncă figurează în mai multe localități din județ printre care Ploiești, Câmpina, Mizil, Urlați, Sinaia, Boldești Scăeni, Bușteni, Mănești, Provița de Sus, Breaza și Șirna.

Școala Gimnazială „Grigore Moisil”, Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (până la 31 decembrie 2023), a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de analist programator.

Primăria Comunei Provița de Sus, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de infirmier.

- Publicitate -

Citește și: Termo Ploiești vrea să angajeze o firmă pentru avariile la rețeaua de termoficare. Valoarea contractului este estimată la 1,2 milioane de euro

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată (6 luni), a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de referent de specialitate debutant cadrul Compartimentului Managementul Calității Serviciilor Medicale.

Primăria Orașului Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale, de execuție, temporar vacante, de:

 • inspector de specialitate gradul I (2 posturi ) în cadrul Serviciului Politici Publice – Compartiment Proiecte Europene
 • inspector de specialitate gradul I A (1 post ) în cadrul Serviciului Politici Publice – Compartiment Proiecte Europene

Citește și: Imagini cu autoturismul care a ars în Mihai Bravu din Ploiești – VIDEO, foto

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent de specialitate debutant cadrul Compartimentului Managementul Calității Serviciilor Medicale.

- Publicitate -

Școala Gimnazială nr.2, Boldești-Scăeni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (până la 5.11.2025), a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de îngrijitor la Creșa de copii Boldești-Scăeni – structură, str. Fagului, nr. 2 A, oraș Boldești-Scăeni.

Unitatea de Asistență Medico Socială Boldeşti-Scăeni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de brancadier.

Citește și: Avarie la o conductă de termoficare din Ploiești. Un liceu și două corpuri de clădire din campusul UPG, fără apă caldă și căldură

Colegiul „Ion Kalinderu” din Buşteni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de administrator financiar – contabil șef în cadrul Compartimentului Financiar – Contabil.

- Publicitate -

Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”, Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic.

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

Citește și: Lista zonelor din Ploiești unde iluminatul public va fi modernizat cu fonduri de la Mediu

Consilier I A – 1 post  J.P.C Dâmbovița, cu atributii de secretariat;

- Publicitate -

Consilier I A – 1 post  J.P.C Teleorman , cu atributii de secretariat;

Consilier gr.II – 1 post  CJPC Călărași, cu atributii de secretariat;

Referent tr.I A-  1 post  C.J.P.C Giurgiu, cu atributii de secretariat.

- Publicitate -

Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”, Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de supraveghetor de noapte.

Citește și: Când scăpăm de frig. La Ploiești vor fi 10 grade

Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor I.

Școala  Gimnazială „Andrei Mureșanu”, Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de secretar.

Creșa Municipală Câmpina, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat.

Citește și: Invitație la Muzeul Omului, unic în România – FOTO

Primăria Comunei Mănești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat I (mecanic mașini utilaje) în cadrul Compartimentului Administrativ-Gospodăresc.

Creșa Municipală Câmpina, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitoare copii: 4 posturi.

Primăria Orașului Urlați, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat, în cadrul Serviciului de administrare a domeniului public și privat, Biroul administrare, întreținere bunuri mobile și imobile aparținând domeniului public și privat.

Citește și: Palatul Culturii din Ploiești va fi restaurat cu fonduri europene. 81 de milioane de lei este valoarea contractului semnat de CJ Prahova și Ministerul Dezvoltării

Primăria Comunei Dumbrava, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuți, temporar vacante, de consilier, treapta profesională I, în cadrul Compartimentului Implementare Fonduri Europene.

Spitalul de Pediatrie Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează:

 • 2 posturi medic primar – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Secției Pediatrie I;
 • 1 post medic primar – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Secției Pediatrie II;
 • 1 post medic rezident anul V – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Secției Pediatrie II;
 • 1 post medic rezident anul V – specialitatea medicală Anestezie Terapie Intensivă, în cadrul Compartimentului Anestezie Terapie Intensivă;

Citește și: La Muzeul de Istorie și Arheologie din Ploiești a fost expus Tezaurul din pădurea de la Cocoșești

 • 1 post medic rezident anul V – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Compartimentului Primire Urgențe;
 • 1 post medic specialist – specialitatea medicală O.R.L. în cadrul Cabinetului O.R.L. Ambulatoriul Integrat;
 • 1 post medic specialist – specialitatea medicală Cardiologie Pediatrică în cadrul Cabinetului Cardiologie Ambulatoriul Integrat.

Primăria oraşului Mizil, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat.

Citește și: Taxe și impozite locale, în 2023, la Ploiești. Cum se acordă scutirea la plata dărilor către bugetul local

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical generalist (PL) – 2 posturi, în cadrul Compartimentului chirurgie generală.

Spitalul Orășenesc Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de economist I Serviciul A.T.A.T

Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator de patrimoniu.

Citește și: Câți pensionari din Prahova vor primi pensii majorate în luna ianuarie 2023. Care este cea mai mică pensie

Primăria Comunei Șirna, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de:

 • muncitor calificat I in cadrul Compartimentului gospodărire, intreținere, reparații și  deservire.
 • șofer in cadrul Compartimentului gospodărire, intretinere, reparații și deservire.

Spitalul Municipal Ploiești, județul Prahova, organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, pentru funcția contractuală vacantă, de asistent medical principal PL (generalist), în cadrul Compartimentului Radioterapie.

Citește și: Cum vor fi majorate pensiile din 2023. Explicațiile ministrului Marius Budăi

Mai multe detalii cu privire la condițiile privind organizarea concursului pe posturi.gov.ro/judet/Prahova sau pe site-ul instituțiilor care au scos la concurs posturile vacante.

Roxana Tănase
Roxana Tănasehttps://www.observatorulph.ro/
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Tarabele din centrul Ploieștiului, considerate pericol public, nu au mai primit, încă, ordin de demolare

Mult promisa reamenajare a zonei centrale din Ploiești, din apropiere de Parcul Nichita Stănescu, întârzie să apară. În luna ianuarie 2023, în ședință extraordinară...

Povestea ARCADE Titus Drăghicescu: Cenaclul din Ploiești care reunește artiști amatori talentați care au în comun pasiunea pentru frumos

Cenaclul ARCADE Titus Drăghicescu din Ploiești reunește artiști neprofesioniști din întreaga țară. Despre povestea acestui grup de oameni talentați, au fost de acord să...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Iordania pe cont propriu în 2023: negocieri, obiceiuri, cultură și concepții de viață

Iordania este o lume aparte, o lume pe care am descoperit-o pas cu pas, încă de la primul schimb de vorbe cu taximetristul care...

În Salina Slănic, locul cu cel mai pur aer de pe planetă, se coboară cu aceleași microbuze jalnice. De 9 ani se încearcă refacerea...

Vremea plăcută din weekend i-a scos din case pe oameni, mulți alegând ca variantă de petrecere a timpului, una dintre cele mai populare saline...

Care sunt firmele care vor să construiască variantele ocolitoare de la Azuga – Bușteni

Pentru centurile ocolitoare de la Azuga - Bușteni au fost depuse oferte din partea a două asocieri de firme din România, Bulgaria și Turcia....

Mărturia ploieșteanului implicat în accidentul în lanț de pe autostrada M1 din Ungaria: ”Ne-am trezit în infern!”

Observatorul Prahovean publică, în exclusivitate, mărturia unui ploieștean care a fost implicat în accidentul în lanț petrecut sâmbătă pe autostrada M1 din Ungaria. Acesta...

ANPC despre scandalul caselor de marcat automate din supermarketuri: Abordarea este discriminatorie

Automatizarea caselor de marcat din supermarketuri este o abordare discriminatorie, pentru că ar fi trebuit să se ia în calcul prezenţa la cumpărături şi...
Emisiuni
- Publicitate -