- Publicitate -

Posturi vacante la spitale, primării și școli din Prahova. Spitalul de Pediatrie Ploiești angajează medici

Data:

Distribuie articolul:

Zeci de posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale, școli și primării din Prahova. Pe lista locurilor de muncă figurează cele de analist programator, medic, asistent, referent de specialitate, brancardier, consilier, inspector de specialitate, dar și de paznic, șofer, muncitor calificat și muncitor necalificat.

- Publicitate -

Locurile de muncă figurează în mai multe localități din județ printre care Ploiești, Câmpina, Mizil, Urlați, Sinaia, Boldești Scăeni, Bușteni, Mănești, Provița de Sus, Breaza și Șirna.

Școala Gimnazială „Grigore Moisil”, Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (până la 31 decembrie 2023), a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de analist programator.

Primăria Comunei Provița de Sus, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de infirmier.

- Publicitate -

Citește și: Termo Ploiești vrea să angajeze o firmă pentru avariile la rețeaua de termoficare. Valoarea contractului este estimată la 1,2 milioane de euro

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată (6 luni), a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de referent de specialitate debutant cadrul Compartimentului Managementul Calității Serviciilor Medicale.

Primăria Orașului Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale, de execuție, temporar vacante, de:

 • inspector de specialitate gradul I (2 posturi ) în cadrul Serviciului Politici Publice – Compartiment Proiecte Europene
 • inspector de specialitate gradul I A (1 post ) în cadrul Serviciului Politici Publice – Compartiment Proiecte Europene

Citește și: Imagini cu autoturismul care a ars în Mihai Bravu din Ploiești – VIDEO, foto

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent de specialitate debutant cadrul Compartimentului Managementul Calității Serviciilor Medicale.

- Publicitate -

Școala Gimnazială nr.2, Boldești-Scăeni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (până la 5.11.2025), a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de îngrijitor la Creșa de copii Boldești-Scăeni – structură, str. Fagului, nr. 2 A, oraș Boldești-Scăeni.

Unitatea de Asistență Medico Socială Boldeşti-Scăeni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de brancadier.

Citește și: Avarie la o conductă de termoficare din Ploiești. Un liceu și două corpuri de clădire din campusul UPG, fără apă caldă și căldură

Colegiul „Ion Kalinderu” din Buşteni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de administrator financiar – contabil șef în cadrul Compartimentului Financiar – Contabil.

- Publicitate -

Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”, Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic.

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

Citește și: Lista zonelor din Ploiești unde iluminatul public va fi modernizat cu fonduri de la Mediu

Consilier I A – 1 post  J.P.C Dâmbovița, cu atributii de secretariat;

- Publicitate -

Consilier I A – 1 post  J.P.C Teleorman , cu atributii de secretariat;

Consilier gr.II – 1 post  CJPC Călărași, cu atributii de secretariat;

Referent tr.I A-  1 post  C.J.P.C Giurgiu, cu atributii de secretariat.

- Publicitate -

Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”, Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de supraveghetor de noapte.

Citește și: Când scăpăm de frig. La Ploiești vor fi 10 grade

Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor I.

Școala  Gimnazială „Andrei Mureșanu”, Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de secretar.

- Publicitate -

Creșa Municipală Câmpina, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat.

Citește și: Invitație la Muzeul Omului, unic în România – FOTO

Primăria Comunei Mănești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat I (mecanic mașini utilaje) în cadrul Compartimentului Administrativ-Gospodăresc.

Creșa Municipală Câmpina, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitoare copii: 4 posturi.

Primăria Orașului Urlați, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat, în cadrul Serviciului de administrare a domeniului public și privat, Biroul administrare, întreținere bunuri mobile și imobile aparținând domeniului public și privat.

Citește și: Palatul Culturii din Ploiești va fi restaurat cu fonduri europene. 81 de milioane de lei este valoarea contractului semnat de CJ Prahova și Ministerul Dezvoltării

Primăria Comunei Dumbrava, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuți, temporar vacante, de consilier, treapta profesională I, în cadrul Compartimentului Implementare Fonduri Europene.

Spitalul de Pediatrie Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează:

 • 2 posturi medic primar – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Secției Pediatrie I;
 • 1 post medic primar – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Secției Pediatrie II;
 • 1 post medic rezident anul V – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Secției Pediatrie II;
 • 1 post medic rezident anul V – specialitatea medicală Anestezie Terapie Intensivă, în cadrul Compartimentului Anestezie Terapie Intensivă;

Citește și: La Muzeul de Istorie și Arheologie din Ploiești a fost expus Tezaurul din pădurea de la Cocoșești

 • 1 post medic rezident anul V – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Compartimentului Primire Urgențe;
 • 1 post medic specialist – specialitatea medicală O.R.L. în cadrul Cabinetului O.R.L. Ambulatoriul Integrat;
 • 1 post medic specialist – specialitatea medicală Cardiologie Pediatrică în cadrul Cabinetului Cardiologie Ambulatoriul Integrat.

Primăria oraşului Mizil, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat.

Citește și: Taxe și impozite locale, în 2023, la Ploiești. Cum se acordă scutirea la plata dărilor către bugetul local

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical generalist (PL) – 2 posturi, în cadrul Compartimentului chirurgie generală.

Spitalul Orășenesc Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de economist I Serviciul A.T.A.T

Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator de patrimoniu.

Citește și: Câți pensionari din Prahova vor primi pensii majorate în luna ianuarie 2023. Care este cea mai mică pensie

Primăria Comunei Șirna, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de:

 • muncitor calificat I in cadrul Compartimentului gospodărire, intreținere, reparații și  deservire.
 • șofer in cadrul Compartimentului gospodărire, intretinere, reparații și deservire.

Spitalul Municipal Ploiești, județul Prahova, organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, pentru funcția contractuală vacantă, de asistent medical principal PL (generalist), în cadrul Compartimentului Radioterapie.

Citește și: Cum vor fi majorate pensiile din 2023. Explicațiile ministrului Marius Budăi

Mai multe detalii cu privire la condițiile privind organizarea concursului pe posturi.gov.ro/judet/Prahova sau pe site-ul instituțiilor care au scos la concurs posturile vacante.

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Exclusiv

Super-show pe Ilie Oană, la Centenarul Petrolului. Pe 30 iunie vin Smiley, Puya, Cabron, Nico și Killa Fonic

Doar vești bune dinspre Petrolul Ploiești în ultima vreme....

UPDATE-Lista primarilor aleși în localitățile din Prahova. Rezultate alegeri locale 2024

Observatorul Prahovean a publicat în timp real rezultatele numărătorii...

Observatorul Prahovean, lider de audiență în ziua votului la alegerile locale 2024

Observatorul Prahovean a fost lider de audiență în Prahova...

Andrei Volosevici a pierdut Primăria Ploiești (surse)

Andrei Volosevici, actual primar al Ploieștiului, a pierdut alegerile...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Medicul Alin Scarlat explică puterea sentimentului de scop în viață

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Ce are de gând cu Ploieștiul. Invitat Mihai Polițeanu, primarul ales [LIVE]

Mihai Polițeanu, primul primar independent care a fost ales...

Cum ar fi putut arăta Ploieștiul dacă primar era Cristian Stan de la Târgoviște [VIDEO]

În timp ce primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, invocă tot...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Vin ploile în Prahova! Scăpăm de caniculă până în weekend

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru a doua jumătate...
- Publicitate -