- Publicitate -

Posturi vacante în Prahova la spitale, școli și primării. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale, școli și primării din Prahova. Pe lista locurilor de muncă figurează cele de îngrijitor, bucătar, șofer, asistent medical, director medical, fochist, supraveghetor de noapte și inspector de specialitate.

Liceul Tehnologic „Toma Socolescu” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor școală, 0,50 normă.

Primăria Orașului Breaza organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer.

Unitatea Medico-Socială Boldeşti-Scăeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat – bucătar.

Primăria Comunei Sângeru, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer II.

Colegiul Naţional „Nichita Stănescu” din Ploieşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (11 luni), a funcției contractuale, de execuție, termporar vacante, de îngrijitor clădiri.

Spitalul C.F. Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de asistent medical generalist, studii postliceale sanitare, Secția medicină internă II. Tot Spitalul C.F. Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitoare în cadrul Secției chirurgie generală.

Liceul Teoretic, comuna Filipeștii de Pădure organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic.

Spitalul Municipal Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale, de execuție, temporar vacante, după cum urmează:

  • asistent medical principal, specialitatea medicină generală, pe perioadă determinată până la data 11.12.2023, pentru Compartimentul primiri urgențe;
  • asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, pe perioadă determinată până la data de 31.07.2022, pentru dietetică.

Spitalul de Pneumoftiziologie organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent debutant cu atribuții de secretariat.

Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcței contractuale de execuție, vacante, de supraveghetor noapte.

Primăria Comunei Fulga organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante, de fochist – Compartimentul Administrativ, Pază, Întreținere, S.V.S.U.

Clubul Copiilor, Municipiul Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Clubul Sportiv Orăşenesc „Teleajenul”, Vălenii de Munte, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie, vacante de: inspector specialitate II, inspector specialitate I și inspector specialitate IA.

Școala Gimnazială „Sfânta Vineri”, Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcței contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat întreținere I-M (2 posturi).

Primăria Comunei Poienarii Burchii, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de:

  • muncitor calificat, treapta profesională I (cod COR 832201) în cadrul Compartimentului administrativ al aparatului de specialitate al primarului comunei Poienarii Burchii, județul Prahova;
  • muncitor calificat (cod COR 7119 și cod COR 834101), treapta profesională I, în cadrul Compartimentului administrativ al aparatului de specialitate al primarului comunei Poienarii Burchii, județul Prahova;
  • șef formație muncitori, treapta profesională II, în cadrul Compartimentului administrativ al aparatului de specialitate al primarului comunei Poienarii Burchii, județul Prahova.

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de bucătar, la cantina socială.

Spitalul de Pediatrie Ploiești organizează, conform O-M.S-P. nr. 284/2007, modificat și completat de O.M.S.P nr. 954/2017, în data de 11.04.2022, ora 09.00, locația din Ploiești, str. Mihai Eminescu nr. 4-6, concurs pentru ocuparea postului de director medical.

Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 440, Gura Vitioarei, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante de: muncitor calificat IV-I (paznic) și muncitor calificat IV-I (șef manevră, paznic).

Spitalul Orășenesc Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: 1 post economist I – Serviciul A.T.A.T.; 1 post bucătar – Bloc alimentar; 2 posturi muncitor II – Serviciul A.T.A.T.; 1 post infirmieră – Obstetrică-ginecologie și 1 post îngrijitoare – Obstetrică-ginecologie.

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de conducere, vacante, de șef serviciu la Serviciul R.U.N.O.S., specialitatea economist, din cadrul Serviciului de resurse umane, normare, organizare și salarizare.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți mulțumiți de activitatea primarului Andrei Volosevici în cei doi ani de mandat?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Posturi vacante la spitale și școli din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale și unități de învățământ din Prahova. Pe lista locurilor de muncă vacante figurează...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Cum s-a produs accidentul de la Urlați. Șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 19 ani, nu avea permis

Accidentul rutier a avut loc, duminică dimineață, pe raza localității Urlați. Un autoturism a pătruns pe contrasens, s-a răsturnat, a spulberat un gard și...

Accident grav pe DN2, în Buzău. O autoutilitară a acroșat o căruță

Accidentul rutier s-a produs, sâmbătă dimineață, pe DN 2C Slobozia-Buzău, la ieșire din localitatea Padina, județul Buzău, după ce o autoutilitară a acroșat un...

Starea victimelor din accidentul rutier de la Urlați. O minoră de 14 ani și un tânăr de 19 ani au ajuns la spital

Accidentul rutier s-a produs, duminică dimineață, în jurul orei 03.45, după ce un autoturism s-a răsturnat. În autoturism se aflau o fată în vârstă...

Accident la Urlați. O fată de 14 ani și un tânăr de 19 ani au fost transportați la spital – FOTO

Accidentul rutier s-a produs, duminică dimineață, în jurul orei 03.45, în cartierul Cherba, din Urlați. Pompierii militari ajunși la fața locului au găsit în...

Adolescent în vârstă de 16 ani, dat dispărut la Drăgănești. Apelul Poliției

Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Valea Călugărească au fost sesizați, sâmbătă, în jurul orei 17.30, de către o femeie, cu privire la...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -