- Publicitate -

Posturi vacante în Prahova la spitale, școli și primării. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale, școli și primării din Prahova. Pe lista locurilor de muncă figurează cele de îngrijitor, bucătar, șofer, asistent medical, director medical, fochist, supraveghetor de noapte și inspector de specialitate.

Liceul Tehnologic „Toma Socolescu” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor școală, 0,50 normă.

Primăria Orașului Breaza organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer.

Unitatea Medico-Socială Boldeşti-Scăeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat – bucătar.

Primăria Comunei Sângeru, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer II.

Colegiul Naţional „Nichita Stănescu” din Ploieşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (11 luni), a funcției contractuale, de execuție, termporar vacante, de îngrijitor clădiri.

Spitalul C.F. Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de asistent medical generalist, studii postliceale sanitare, Secția medicină internă II. Tot Spitalul C.F. Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitoare în cadrul Secției chirurgie generală.

Liceul Teoretic, comuna Filipeștii de Pădure organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic.

Spitalul Municipal Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale, de execuție, temporar vacante, după cum urmează:

  • asistent medical principal, specialitatea medicină generală, pe perioadă determinată până la data 11.12.2023, pentru Compartimentul primiri urgențe;
  • asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, pe perioadă determinată până la data de 31.07.2022, pentru dietetică.

Spitalul de Pneumoftiziologie organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent debutant cu atribuții de secretariat.

Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcței contractuale de execuție, vacante, de supraveghetor noapte.

Primăria Comunei Fulga organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante, de fochist – Compartimentul Administrativ, Pază, Întreținere, S.V.S.U.

Clubul Copiilor, Municipiul Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Clubul Sportiv Orăşenesc „Teleajenul”, Vălenii de Munte, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie, vacante de: inspector specialitate II, inspector specialitate I și inspector specialitate IA.

Școala Gimnazială „Sfânta Vineri”, Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcței contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat întreținere I-M (2 posturi).

Primăria Comunei Poienarii Burchii, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de:

  • muncitor calificat, treapta profesională I (cod COR 832201) în cadrul Compartimentului administrativ al aparatului de specialitate al primarului comunei Poienarii Burchii, județul Prahova;
  • muncitor calificat (cod COR 7119 și cod COR 834101), treapta profesională I, în cadrul Compartimentului administrativ al aparatului de specialitate al primarului comunei Poienarii Burchii, județul Prahova;
  • șef formație muncitori, treapta profesională II, în cadrul Compartimentului administrativ al aparatului de specialitate al primarului comunei Poienarii Burchii, județul Prahova.

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de bucătar, la cantina socială.

Spitalul de Pediatrie Ploiești organizează, conform O-M.S-P. nr. 284/2007, modificat și completat de O.M.S.P nr. 954/2017, în data de 11.04.2022, ora 09.00, locația din Ploiești, str. Mihai Eminescu nr. 4-6, concurs pentru ocuparea postului de director medical.

Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 440, Gura Vitioarei, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante de: muncitor calificat IV-I (paznic) și muncitor calificat IV-I (șef manevră, paznic).

Spitalul Orășenesc Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: 1 post economist I – Serviciul A.T.A.T.; 1 post bucătar – Bloc alimentar; 2 posturi muncitor II – Serviciul A.T.A.T.; 1 post infirmieră – Obstetrică-ginecologie și 1 post îngrijitoare – Obstetrică-ginecologie.

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de conducere, vacante, de șef serviciu la Serviciul R.U.N.O.S., specialitatea economist, din cadrul Serviciului de resurse umane, normare, organizare și salarizare.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Primăriile din Prahova nu reușesc să recicleze deșeurile. Amenzi aplicate de Garda de Mediu

Garda de Mediu Prahova anunță că majoritatea primăriilor din județ nu au reușit să atingă țintele în ceea ce privește reciclarea deșeurilor în 2022....

Posturi vacante la spitale și școli din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale și unități de învățământ din Prahova. Pe lista locurilor de muncă vacante figurează...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Avarie la rețeaua de apă a municipiului Câmpina. Explicația Hidro Prahova

Municipiul Câmpina, al doilea ca mărime din județul Prahova, a rămas, joi seară, fără apă potabilă. Societatea care administrează sistemul de alimentare cu apă...

Minor de 16 ani, din Breaza, dispărut dintr-un centru de plasament. L-ați văzut? Sunați la 112

Un minor în vârstă de 16 ani din Centrul de Plasament Breaza a dispărut, joi seară, din incinta adăpostului. Potrivit IJP Prahova, lipsa acestuia...

Cezar, „The voice”, alături de copiii talentați care provin din medii defavorizate. „Nu vând iluzii! Dacă un copil are potențial, îi sunt alături, dar...

Este unul dintre primii 5 contratenori ai lumii și singurul din România. Vocea sa inconfundabilă impresionează. Artistul ploieștean, Cezar „The voice” Ouatu a avut...

Ce obligații vor avea polițiștii, jandarmii și armata pentru combaterea pestei porcine africane. Câți bani se vor acorda pentru reducerea efectivelor de mistreți –...

Un proiect de hotărâre de Guvern, aflat în dezbatere, prevede noi obligații pentru polițiști, jandarmi și armată când vine vorba despre măsurile de control...

Prefectura Prahova cere mobilizarea primarilor în contextul codului galben de ninsori, vânt și polei

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, a solicitat, joi, mobilizare în contextul fenomenelor meteorologice periculoase anunțate de meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a...
Parteneri
MindArchitect
- Publicitate -