- Publicitate -

Posturi vacante în Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs de școli, spitale și primării

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs la primării, școli și spitale. Locurile de muncă vacante figurează în Ploiești, Sinaia, Poiana Câmpina, Păulești, Mizil, Ciorani, iar pe listă figurează posturi de muncitori, îngrijitor, dar și de asistent medical, infirmieră și inspector.

Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” din Ploiești organizează concurs pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante de îngrijitor (femeie de serviciu).

Poliţia Locală a Municipiului Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: inspector de specialitate grad profesional II în cadrul Biroului dispecerat și muncitor calificat întreținere treapta profesională I în cadrul Compartimentului administrativ, prevenirea și stingerea incendiilor.

Școala Gimnazială „Sfânta Vineri” din Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: îngrijitor – normă întreagă și de îngrijitor 0,5 normă.

Primăria Orașului Sinaia organizează concurs sau examen pentru ocuparea funcției contractuale vacante, de salvator montan, gradul I, în cadrul Serviciului Public Salvamont – 2 posturi.

Școala Gimnazială „Grigore Moisil” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de bibliotecar debutant.

Şcoala Gimnazială „Învăţător Ion Mateescu” din satul Poiana Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitor.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical debutant PL (generalist) – 4 posturi – după cum urmează: Compartimentul gastroenterologie din cadrul Secției medicină internă (2 posturi), Secția recuperare, medicină fizică și balneologie (1 post) și Secția reumatologie (1 post).

Liceul Tehnologic „Toma Socolescu” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează: îngrijitor școală și muncitor calificat de întreținere.

Grădinița „Step by Step” cu Program Prelungit și Program Normal „Licurici”, Ploiești, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de administrator de patrimoniu.

Şcoala Gimnazială „Profesor Nicolae Simache” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de îngrijitor.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de economist I, în cadrul Compartimentului informatică.

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, din Mizil organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de infirmieră debutantă în cadrul Secției de medicină internă (3 posturi).

Școala Gimnazială „Toma T. Socolescu” din Comuna Păulești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Primăria Comunei Ciorani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: inspector IA – Compartimentul pregătire și publicare documente – Monitorul Oficia! Local; inspector IA – Compartimentul protecția familiei, protecția persoanelor vârstnice, a persoanelor cu dizabilități și referent – Compartimentul arhivă.

Mai multe detalii pe posturi.gov.ro

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți de acord să citiți ziarul Observatorul Prahovean fără reclame, dar contracost? 

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Tânărul care agresa fete în nordul Ploieștiului a fost depistat și amendat

În urmă cu puțin timp, prezentam sesizarea unei domnișoare cu privire la comportamentul agresiv și obscen al unui tânăr, în zona de nord a...

Ce scrie în raportul Penitenciarului Târgșor cu privire la starea de rău acuzată de Elena Udrea

Elena Udrea a ajuns, joia trecută, la unitatea de primiri urgențe a spitalului județean din Ploiești, direct de la Penitenciarul Târgșor unde este încarcerată. Fostul...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Tânărul care agresa fete în nordul Ploieștiului a fost depistat și amendat

În urmă cu puțin timp, prezentam sesizarea unei domnișoare cu privire la comportamentul agresiv și obscen al unui tânăr, în zona de nord a...

Ce scrie în raportul Penitenciarului Târgșor cu privire la starea de rău acuzată de Elena Udrea

Elena Udrea a ajuns, joia trecută, la unitatea de primiri urgențe a spitalului județean din Ploiești, direct de la Penitenciarul Târgșor unde este încarcerată. Fostul...

Mizerie și foame. Condiții oribile oferite de Armata Română soldaților francezi aflați în misiune la Cincu

700 de militari francezi se află în misiune, în România, la unitatea militară de la Cincu. Aceștia au fost șocați de condițiile oribile de...

Conf.univ.dr.ing. Alin Diniță este noul rector la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești

Conf.univ.dr.ing. Alin Diniță a fost ales, vineri, de către Comunitatea Academică, rector al Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Turul 2 al alegerilor pentru funcția de rector...

Petrolul Ploiești joacă în această seară cu UTA Arad

Reveniți pe traiectoria potrivită după ce au adunat șase puncte din ultimele două etape, „lupii” așteaptă cu mare încredere duelul cu UTA Arad, vizând...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -