Posturi vacante în Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs de școli, spitale și primării

0

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs la primării, școli și spitale. Locurile de muncă vacante figurează în Ploiești, Sinaia, Poiana Câmpina, Păulești, Mizil, Ciorani, iar pe listă figurează posturi de muncitori, îngrijitor, dar și de asistent medical, infirmieră și inspector.

Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” din Ploiești organizează concurs pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante de îngrijitor (femeie de serviciu).

Poliţia Locală a Municipiului Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: inspector de specialitate grad profesional II în cadrul Biroului dispecerat și muncitor calificat întreținere treapta profesională I în cadrul Compartimentului administrativ, prevenirea și stingerea incendiilor.

Școala Gimnazială „Sfânta Vineri” din Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: îngrijitor – normă întreagă și de îngrijitor 0,5 normă.

Primăria Orașului Sinaia organizează concurs sau examen pentru ocuparea funcției contractuale vacante, de salvator montan, gradul I, în cadrul Serviciului Public Salvamont – 2 posturi.

Școala Gimnazială „Grigore Moisil” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de bibliotecar debutant.

Şcoala Gimnazială „Învăţător Ion Mateescu” din satul Poiana Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitor.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical debutant PL (generalist) – 4 posturi – după cum urmează: Compartimentul gastroenterologie din cadrul Secției medicină internă (2 posturi), Secția recuperare, medicină fizică și balneologie (1 post) și Secția reumatologie (1 post).

Liceul Tehnologic „Toma Socolescu” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează: îngrijitor școală și muncitor calificat de întreținere.

Grădinița „Step by Step” cu Program Prelungit și Program Normal „Licurici”, Ploiești, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de administrator de patrimoniu.

Şcoala Gimnazială „Profesor Nicolae Simache” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de îngrijitor.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de economist I, în cadrul Compartimentului informatică.

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, din Mizil organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de infirmieră debutantă în cadrul Secției de medicină internă (3 posturi).

Școala Gimnazială „Toma T. Socolescu” din Comuna Păulești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Primăria Comunei Ciorani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: inspector IA – Compartimentul pregătire și publicare documente – Monitorul Oficia! Local; inspector IA – Compartimentul protecția familiei, protecția persoanelor vârstnice, a persoanelor cu dizabilități și referent – Compartimentul arhivă.

Mai multe detalii pe posturi.gov.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău