Posturi scoase la concurs, din sursă externă, la Penitenciarul de Femei Ploiești – Târgșorul Nou. Lista locurilor de muncă vacante

0

Penitenciarul de Femei Ploiești – Târgșorul Nou a scos la concurs mai multe posturi vacante. Angajările se fac din sursă externă, iar pe listă figurează posturi de preot, de agent asistent medical, tehnician dentar, responsabil economic, achiziții publice și fochist.

Astfel, Penitenciarul de Femei Ploiești – Târgșorul Nou scoate la concurs un post de preot în cadrul Sectorului Reintegrare Socială.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condițiile generale, precum și condițiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul – Nou în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, adică până la data de 07.10.2021, inclusiv, ora 16.00.

La concurs sunt scoase și două posturi de agent în cadrul sectorului medical. Este vorba de două posturi vacante de execuție (agent) în cadrul sectorului medical, respectiv un post agent – asistent medical (igienă) și un post agent tehnician dentar.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condițiile generale, precum și condițiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploiești Târgşorul – Nou în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, adică până la data de 12.10.2021, inclusiv, ora 15.30.

Tot la Penitenciarul de Femei Ploiești – Târgșorul Vechi sunt scoase la concurs trei posturi de agent în cadrul sectorului economico-administrativ, respectiv un post agent administrativ (achiziții publice), un post agent administrativ (responsabil economic) și un post agent tehnic (fochist).

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condițiile generale, precum și condițiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul – Nou în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, adică până la data de 12.10.2021, inclusiv, ora 15.30.

Condițiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum și bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, Normele și baremele specifice privind organizarea, desfășurarea și evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunțul de concurs și se regăsesc pe site-ul unității la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare

Informații suplimentare se pot obține de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul – Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa concurs-targsor@anp.gov.ro precum și pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul – Nou și al Administrației Naționale a Penitenciarelor

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău