- Publicitate -

Posturi vacante în spitale, școli și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Data:

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs în diverse instituții publice din Prahova, la spitale, școli și primării. Cele mai multe locuri de muncă scoase la concurs sunt în Ploiești, dar și la Urlați.

- Publicitate -

Primăria Oraşului Breaza organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de mecanic utilaje grele. (Detalii AICI).

Primăria Orașului Slănic organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor calificat II – Compartiment întreținere și exploatare lacuri Baia Verde. (Detalii AICI).

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 28 din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (01.08.2021 -28.02.2022) a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante, de secretar. (Detalii AICI).

- Publicitate -

Spitalul Orăşenesc Urlaţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent medical PL (generalist), Compartimentul chirurgie, asistent medical PL (generalist), Secția medicină internă, asistent medical debutant licențiat, S (generalist), Camera de gardă (Detalii AICI).

Tot Spitalul Orășenesc Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, de: asistent medical (PL) generalist, grad principal, Compartiment A.T.I. și asistent medical (PL) generalist, Secția medicină internă (Detalii AICI).

Școala Profesională Comuna Cerașu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de muncitor. (Detalii AICI).

- Publicitate -

Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat din Bucureşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, dintre care trei sunt la Ploiești. Este vorba de posturile de expert grad profesional I. în cadrul TT ISCIR Ploiești – Compartimentul Economic Administrativ – Ploiești, de inspector de specialitate, grad profesional II, în cadrul IT ISCIR Ploiești – Biroul Control – Ploiești și de inspector de specialitate, grad profesional IA, în cadrul IT ISCIR Ploiești – Biroul Control – Ploiești. (Detalii AICI).

Centrul Cultural „Carmen Sylva” din Sinaia organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de bibliotecar, gradul I. (detalii AICI).

Primăria Municipiului Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de îngrijitor la Serviciul administrativ din cadrul aparatului dc specialitate al primarului. (Detalii AICI).

- Publicitate -

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (I)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Gimnastele de la CS Petrolul se pregătesc pentru Campionatele Naționale cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Gimnastele de la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești se pregătesc...

Întreruperi Electrica în Prahova, în perioada 15-19 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Dieta SAD compromite sănătatea și longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -