- Publicitate -

ADIENT TRIM Ploieşti formează profesioniştii de mâine prin lansarea unei noi clase de Învăţământ Dual

Data:

59efa50aed050_92b651a9ddba7e543b788140a57d9911_956c8.jpg

Ploieşti, 16 ianuarie 2020  ─  ADIENT TRIM Ploieşti, lider mondial specializat în producţia de tapiţerii auto premium şi unul dintre primii iniţiatori ai învăţământului dual în România, va lansa o nouă clasă de Învăţământ Dual, în cadrul Liceului Tehnologic “Anghel Saligny”. Cea de a doua clasă se va desfăşura în paralel cu cea actuală, dedicată industriei textile şi pielăriei, şi are disponibile 30 de locuri, 20 pentru calificarea de Confecţioner produse textile şi 10 pentru calificarea de Mecanic utilaje şi instalaţii în industrie.

- Publicitate -

În cea de a doua clasă de Învăţământ Dual iniţiată de ADIENT TRIM Ploieşti sunt aşteptaţi elevii absolvenţi ai ciclului gimnazial. Pe parcursul celor 3 ani de studiu, tinerii vor beneficia de stagii de practică în cadrul fabricii de tapiţerii auto, sub îndrumarea angajaţilor, dar şi de o bursă lunară în valoare de 400 lei. La finalul perioadei de şcolarizare, ei vor avea un loc de muncă asigurat în cadrul companiei ADIENT TRIM Ploieşti.

Pentru informaţii suplimentare despre acest proiect, elevii sunt aşteptaţi, împreună cu părinţii lor, la Liceul Tehnologic “Anghel Saligny” din Ploieşti, Str. Mihai Bravu, nr. 249.

“Clasa de învăţământ dual a venit ca un răspuns la o nevoie tot mai mare în România, nevoia de forţă de muncă specializată. ADIENT TRIM Ploieşti, în cadrul parteneriatului cu Liceul Tehnologic “Anghel Saligny”, a demarat acest proiect, prin intermediul căruia dă o şansă elevilor, încă de pe băncile şcolii, să înveţe o meserie. După absolvirea celor 3 ani de studiu, ei au posibilitatea de a-şi construi o carieră şi un viitor alături de ADIENT.” a spus Adrian Diţă, Plant Manager ADIENT TRIM Ploieşti.

- Publicitate -

“Rolul Adient TRIM Ploieşti merge mai departe de dezvoltarea profesională a elevilor, prin organizarea de seminarii de dezvoltare personală, dar şi prin implicarea acestora în activităţile sociale ale fabricii, toate acestea pentru a-i pregăti pe copii pentru viață și pentru o carieră de succes.” a spus Carmen Bărbulescu, HR Manager ADIENT TRIM Ploiești.

Proiectul pilot al clasei de învăţământ dual a fost lansat de ADIENT în anul şcolar 2018 – 2019. Prima clasă ADIENT s-a dovedit a fi un real succes, bucurându-se de aprecierea celor care au participat. Prin intermediul  acestui proiect, elevii au astfel posibilitatea de a învăţa şi de a se perfecţiona într-un sistem ce îmbină teoria cu practica.

 

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă. De peste 16 ani, echipa ADIENT TRIM Ploieşti îmbunătăţeşte experienţa unei lumi în mişcare, producând cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini.

- Publicitate -

ADIENT TRIM Ploieşti are în prezent peste 1.900 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploieşti se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).

Despre ADIENT:

- Publicitate -

ADIENT este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajaţi în 238 de fabrici localizate în 34 ţări din întreaga lume, producem şi livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule şi toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilităţile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare şi design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare şi fabricare – munca noastră regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

(P)

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Imagini spectaculoase cu cel mai nou bloc din centrul Ploieștiului

Apartamentele imobilului Bucegi 12 din centrul Ploieștiului încep să...

SGU a început operațiunea de demolare a garajelor ilegale din Ploiești [FOTO-VIDEO]

Angajații SGU Ploiești demolează astăzi mai multe garaje construite...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (II)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

O familie din Prahova, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, primește ajutor de la antreprenori

În urmă cu câteva săptămâni, o familie din satul...

Întreruperi de energie electrică în Prahova în perioada 22-26 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Sedentarismul și obezitatea influențează longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Arhitectul Răzvan Enescu: ”Andrei Volosevici ne-a mințit în 2020”

Arhitectul Răzvan Enescu, a acordat un interviu lui Bogdan...

De ce e importantă conducerea defensivă într-un trafic agresiv? Sfaturile expertului Silviu Toma [VIDEO]

Silviu Toma face o analiză pertinentă a stilului de condus al românilor.
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Accident în Ploiești. Un șofer de 27 de ani a ajuns la spital

Un accident rutier s-a produs, miercuri seară, la intersecția...

Imagini spectaculoase cu cel mai nou bloc din centrul Ploieștiului

Apartamentele imobilului Bucegi 12 din centrul Ploieștiului încep să...
- Publicitate -