Doctorul Alin Scarlat face un nou gest extraordinar

carti-doctor-alin-scarlat-emag.jpg

carti-doctor-alin-scarlat-emag.jpg

Pentru Dr. Alin Scarlat, cei 35 de ani de practică medicală au însemnat atât multă cunoaștere din punct de vedere profesional, cât și apropiere de oameni și de problemele lor. Modul de funcționare a sistemului medical românesc a pus însă piedici tot timpul în exercitarea unui act medical de calitate. Motiv pentru care schimbarea era mai mult decât necesară.

”În ultimii ani am avut marea șansă să fiu înconjurat de oameni minunați, oameni dornici de a schimba ceva, de a face diferența. Împreună am reușit să punem bazele unui sistem care să permită accesul la servicii medicale de înaltă calitate unui număr cât mai mare de persoane aflate în dificultate.”

Aceasta este crezul Asociației ”Sănătate pentru Toți – Dr. Scarlat” ce are ca unic scop susținerea persoanelor aflate în suferință și care nu au acces la servicii medicale de calitate din cauze sociale sau economice. Astfel, în decursul ultimului an, peste 120 de persoane au beneficiat de ajutorul Asociației și au primit o nouă șansă la viață.

Acest lucru a fost posibil prin donarea celor 2% din impozitul pe venit și celor 20% din impozitul pe profit (în cazul firmelor) către Asociație.

Pentru a putea crește numărul persoanelor care pot beneficia de servicii medicale prin intermediul Asociației, Dr. Alin Scarlat – împreună cu colegii săi: Monica Tohăneanu și Tomi Tohăneanu – și alături de fiica sa – Cristina Scarlat, au decis donarea drepturilor de autor ale cărților publicate de-a lungul anilor către această Asociație.

Acest lucru înseamnă că toți banii proveniți din vânzarea cărților intră direct în Asociația ”Sănătate pentru Toți – Dr. Scarlat” și au ca destinație clară finanțarea serviciilor medicale pentru persoanele ce au nevoie cu adevărat de ele.

Pentru a facilita achiziționarea celor 5 cărți publicate de Dr. ScarlatBazele Fitoterapiei, Cheia Longevității, Factori de risc în cancer, Cum prevenim cancerul și Bolile Sufletului – acestea pot fi cumpărate acum în doar câteva minute prin accesarea platformei online eMAG.ro.

Astfel, accesând informații foarte prețioase care vă pot ajuta în orice moment al vieții prin intermediul cărților, faceți în același timp și un gest extraordinar de important și anume de a vă ajuta semenii. Mai cu seamă că este vorba despre oameni aflați în suferință care nu au altfel acces la servicii medicale de calitate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău