Când vine vorba de spaghete carbonara toată lumea se gândește că nu mai poate fi inventat nimic în acest domeniu. Și, într-adevăr, așa este. Numai că, de-a lungul timpului, ingredientele rețetei s-au tot schimbat și completat astfel că, nu este de mirare că poți mânca paste carbonanara cu gust diferit în locuri diferite.
La Restaurant Bulevard din Ploiești chef Escoffier Dan Neagu ne dezvăluie secretele rețetei proprii de paste carbonara, o rețetă care pune pe masă paste cremoase, absolut delicioase, dar care păstrează gustul original. Marele avantaj constă în faptul că se în acest mod, spaghetele carbonara sunt gata mai repede și au o cremozitate în plus.
Urmărește la final video-ul de preparare a pastelor carbonara
Ingrediente Pentru Spaghete Carbonara 4 Porții
-spaghete 400 gr
-cremă culinară 500 gr
-parmezan sau pecorino 80 gr *8 linguri)
-bacon 300 gr
-usturoi pisat 20 gr (4 căței)
-ulei de măsline 10 ml
-sare
-piper boabe 4 gr
Timp de pregătire – 5 minute
Timp de preparare – 10 minute
(P)