- Publicitate -

Supă-cremă Gulaș sau cum să aducem bucătăria ungurească la noi în casă – vlog chef Escoffier Dan Neagu, Restaurant Bulevard Ploiești

Cine nu a auzit de gulaș, delicioasa tocăniță ungurească, populară mai ales în Transilvania. Dar o supă-cremă gulaș cum sună? Toate aromele gulașului topite într-o supă-cremă care poate constitui o adevărată piesă de rezistență a oricărei mese.

- Publicitate -

Să vedem ce secrete ne dezvăluie chef Escoffier Dan Neagu de la Restaurant Bulevard Ploiești pentru ca acest preparat să cucerească papilele gustative ale oricărui mesean.

Rețeta nu este neapărat una simplă, necesitând mai multe etape, dar rezultatul va fi pe măsura complexității pregătirii. Și nu, nu veți avea nicio dezamăgire pentru că această supă-cremă depășește așteptările tuturor.

Pentru a completa masa, puteți încerca la felul al doilea rețeta de cașcaval pane, tot preparată de chef Dan Neagu. În acest fel masa de prânz este completă și, cu siguranță, va fi pe placul tuturor.

Revenind la supa-cremă de astăzi, bineînțeles că ingredientul de bază va fi carnea de vită. Celelalte vor veni în completarea acestuia, prin tehnici de gătire speciale care le vor potența la maxim aromele naturale.

Urmăriți cu atenție rețeta VIDEO de la finalul textului, pentru a respecta întocmai tehnica de gătire, care este secretul reușitei acestui preparat.

Ingrediente pentru supă-gulaș a la chef Dan Neagu, 20 porții, 10 litri

SUPĂ CONSOMMÈ din carne de vită

- Publicitate -

-RASOL de VITĂ feliat 1buc 1kg

-OASE cu măduvă 3buc 1kg

-PIEPT de VITĂ (brisket) 1kg

- Publicitate -

-PULPĂ de vită 1kg

-SARE grunjoasă 50gr

-MORCOV (curățat și spălat) întreg 2buc

- Publicitate -

-CEAPĂ (curățată și spălată) întreagă 2buc

-PIPER BOABE 10gr

 

RAGÙ intens cu boia și chimen:

- Publicitate -

-ULEI 25 ml

-CARNE VITĂ tocată 1kg

-SARE 5gr

- Publicitate -

-BOIA dulce 20gr

-CHIMEN proaspăt măcinat 20g

 

SUPA CREMĂ de LEGUME cu CHIMEN și ARDEI

-ULEI 50ml

-MORCOV 0.5kg

-ȚELINĂ 300gr

-CEAPĂ 1kg

-SARE grunjoasă

-ARDEI KAPIA(1.5kg crud) copt și curățat 500gr

-BOiA de ARDEI dulce 50gr

-CHIMEN proaspăt măcinat 50gr

-ROȘII intregi în bulion(conservă) 0.800gr

-USTUROI curățat 100gr

-FOI DE DAFIN

-FULGI DE ARDEI IUTE

 

GARNI de LEGUME al dente

-CARTOFI TĂIAȚI CUBULEȚE 0.5 kg

-MORCOV RONDELE (ex.decor steluțe) 0.5kg

-SARE 10gr

 

GĂLUȘTE spätzle

-OUĂ 2 buc

-FĂINĂ 100gr

-SARE fină 2gr

-ULEI 5ml

Pregătire 30 min

Preparare 4-5 ore, inclus și timpul de fierbere

Provocarea observatorul prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Culinaria de Mărțișor – Platou cu fructe de mare, un aranjament pregătit de chef Dan Neagu

Dacă este zi de sărbătoare, prima zi a primăverii, un moment ideal în care să punctați la ”impresia artistică” în fața partenerelor, atunci mizați...

Bulz tradițional sau bulz urban? O variantă interesantă propusă de chef Dan Neagu (Restaurant Bulevard Ploiești)

Ne place în general tradițional, dar nu spunem nu și micilor variații care dau un plus de savoare, care ies din tipare fără să...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Gara de Sud din Ploiești a ajuns focar de infecție și nimeni nu ia nicio măsură – FOTO

Jeg, mizerie, gunoi, paragină, astea sunt cuvintele care definesc orașul Ploiești din punct de vedere al administrației, astea sunt definitorii și pentru Gara de...

De duminică România intră în Schengen aerian. Ce se va întâmpla la aeroport

Începând cu duminică, 31 martie 2024, România intră în spaţiul Schengen, dar doar aerian şi maritim. Aderarea la spaţiul Schengen terestru încă nu este...

Ce sancțiuni au fost dispuse în cazul bebelușilor încurcați la maternitatea Ploiești

O singură asistentă a fost găsită vinovată în cazul bebelusilor încurcați la externare, la maternitatea din Ploiești, în luna februarie a acestui an. Aceasta...

Află cum poți sprijini campania de informare publică a colegului Mihai Nicolae

Colegul nostru, Mihai Nicolae, s-a aflat astăzi în a patra zi a campaniei sale de informare a cetățenilor despre starea critică în care se...

Noi mărturii ale foștilor angajați ai firmei SC Olimp Universal Grup SRL, din Ploiești, acuzată că a „țepuit” salariații și clienții: „Managerul mă punea...

După publicarea articolului Foști salariați ai firmei de construcții SC Olimp Universal Grup SRL, din Ploiești, reclamă faptul că au fost țepuiți. Angajator: „nu...
Emisiuni
- Publicitate -

Electrica Furnizare își disperă clienții! Facturi întârziate și ”încărcate”

Jurnaliștii Marius Nica, Mihai Nicolae și Claudiu Vasilescu au discutat la Observatorul Prahovean LIVE despre facturile emise cu întârziere de Electrica, dar și despre...

De ce merită să investești în decorarea locuinței cu piatră naturală. Care sunt avantajele

Într-o lume în care sustenabilitatea și durabilitatea devin criterii esențiale în alegerile noastre cotidiene, piatra naturală se distinge ca o opțiune preferată pentru amenajări...

Cum au fost sancționați poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să comită tragedia de la 2 Mai

În vara anului trecut, Vlad Pascu, un șofer drogat, a provocat un accident rutier în zona Stațiunii 2 Mai. În urma impactului, au murit...

Se asfaltează Bulevardul Castanilor. Cum vor circula șoferii

Primăria Ploiești anunță că vineri, 29 martie, vor fi reluate lucrările de reparație la Bulevardul Independenței. În prima etapă se va turna stratul de asfalt...

Scandal monstru la o școală din Ploiești. Ce s-a întâmplat după ce s-au certat două eleve

Incident la Școala Candiano Popescu din Ploiești. În această dimineață, o femeie a sunat la 112 să anunțe că fiica sa fost agresată verbal...
Emisiuni
- Publicitate -